Bij UKG
Staan mensen centraal

Wij helpen organisaties, groot en klein, aan betere oplossingen die hun werknemers inspireren en garant staan voor een betere ervaring op de werkvloer.

Pro Demo Center

Met onze toonaangevende oplossingen voor HR, payroll en personeelsbeheer, voor iedereen, wil UKG graag elke organisatie in elke sector helpen optimaal gebruik te maken van de kracht van hun personeelsbestand.

UKG HR Service Delivery
HR Service Delivery van UKG
Effectieve HR Service Delivery

We bieden je een betere manier om jouw personeel te ondersteunen bij hun werknemersverzoeken en belangrijke werk- en privéaangelegenheden. Met HR-digitalisering, procesautomatisering en inzichten in serviceniveaus.

UKG Pro Workforce Management
UKG Pro Workforce Management
Wereldwijd personeelsbeheer voor grote organisaties

Ontdek onze op kunstmatige intelligentie gestoelde personeelsoplossingen met branche-ervaringen op maat — gebouwd op een intelligent platform dat je operationele inzichten biedt waarmee jouw personeel het beste uit zichzelf kan halen.

UKG Ready Suite
UKG Ready
Flexibele, naadloze HR voor leanere teams

Benut de kracht van HR, talentenbeheer, salarisadministratie en urenregistratie vanuit één oplossing. Je levert een moderne, gepersonaliseerde ervaring die garant staat voor verbeterde efficiëntie en eenvoudigere compliance.

Neem contact met ons op

Iedere klant heeft unieke behoeftes. Door samen te werken, vinden we de juiste oplossing om jouw doelen te bereiken — passend bij jouw budget.

Required field

Je contactgegevens worden behandeld volgens het UKG Privacybeleid.
Je kunt je ten alle tijden afmelden voor marketingberichhten.