Book icon
E-book

Dicht de Kloof tussen HR en Operations

Fabrikanten overal ter wereld krijgen vandaag de dag met talloze uitdagingen te maken, waardoor het nog moeilijker wordt om bedrijfsdoelstellingen te behalen. Om deze uiteenlopende uitdagingen het hoofd te bieden moeten ondernemingen allereerst een belangrijke interne kwestie oplossen. De aanhoudende spanningen tussen Operations en HR staan het behalen van operationele resultaten en het leveren van een positieve employee experience namelijk in de weg, en zonder een betere afstemming tussen beide afdelingen wordt het wel heel lastig om de bovengenoemde uitdagingen te overwinnen en de bedrijfscontinuïteit te waarborgen. In dit eBook lees je hoe UKG People Operations jouw organisatie kan helpen om deze uitdagingen het hoofd te bieden, en ontdek je hoe je het beste uit je personeelsbestand kunt halen en tegelijkertijd al je zakelijke doelstellingen behaalt.

Required field
Fix the HR-Operations Divide in Manufacturing

Er zijn talloze risico’s waar bedrijven tegenwoordig rekening mee moeten houden. Zo zijn er regelmatig onderbrekingen in de supply chain, nemen operationele kosten vanwege de inflatie en recessie aanzienlijk toe en is het nog nooit zo moeilijk geweest om gekwalificeerd personeel te vinden. Wat kunnen fabrikanten doen om deze risico’s te minimaliseren? In dit eBook ontdek je hoe:

  • Je onderneming zich nu al kan aanpassen aan de toekomstige generatie productiepersoneel.
  • Je al je zakelijke doelstellingen, klantbehoeften en personeelsbehoeften op elkaar kunt afstemmen.
  • Je een bedrijfscultuur creëert waarin vertrouwen, inclusie en transparantie vooropstaan.

Organisaties die ervoor kiezen om dergelijke aanpassingen te maken, stellen zowel Operations als hun personeel centraal, waardoor ze meer controle over operationele processen krijgen die ook nog eens voorspelbaarder worden, en tegelijkertijd een diepere verbinding met werknemers tot stand brengen.