Book icon
E-book

Een Praktische Gids voor Proactief HR-Compliancebeheer

Blijf Complianceproblemen een Stap Voor met HR Service Delivery Technologie

HR gaat vaak onder een groot aantal verantwoordelijkheden gebukt, en je HR-professionals hebben dan ook behoefte aan (en verdienen trouwens ook) een flexibel, wereldwijd inzetbaar HR service delivery platform met kernfunctionaliteiten die het een stuk eenvoudiger maken om een proactief compliancebeheer binnen je onderneming te realiseren

In dit eBook gaan wij dieper in op de best practices die aan een uitstekend compliancemanagement bijdragen en het risico op compliancefouten minimaliseren. Daarnaast laten we je zien waarom een HR service delivery platform hierbij absoluut onmisbaar is.

Required field
why worry ebook

We vragen vandaag de dag steeds meer van personeelszaken, en HR-vertegenwoordigers dragen dan ook de verantwoordelijkheid voor een hele reeks projecten die cruciaal voor je bedrijfssucces zijn; denk bijvoorbeeld aan het verbeteren van de werknemersbetrokkenheid, het verhogen van de personeelsretentie, het uitvoeren van taken omtrent leren en ontwikkeling, het creëren van een opvolgingsplanning en ga zo maar door. Toch kunnen alle initiatieven van HR in één klap teniet worden gedaan indien je organisatie aan compliancerisico’s – en alle vervelende gevolgen van dien – wordt blootgesteld. Het is voor zowel je bedrijf als de op groei gerichte bezigheden van HR dus van groot belang dat je altijd aan arbeidswetgeving en veiligheidsvoorschriften voldoet.

HR-teams besteden tegenwoordig dan ook veel meer aandacht aan compliancemanagement, en streven ernaar om deze drie belangrijke doelstellingen op het gebied van HR-compliance te behalen om de bedrijfscontinuïteit te waarborgen. Elk van deze doelstellingen geeft je HR-professionals aanvullende taken en verantwoordelijkheden, waardoor het waarschijnlijker wordt dat er fouten worden gemaakt die in hoge boetes en straffen kunnen resulteren:

  • Het wereldwijd naleven van regionale en internationale wetgeving
  • Het aanpassen aan nieuwe en veranderende wetten en reguleringen
  • Het minimaliseren van het risico op straffen en boetes voor compliancefouten

Download nu het eBook om te ontdekken hoe jouw organisatie zijn HR-productiviteit kan verhogen en het risico op complianceovertredingen kan reduceren.

HR professionals are challenged in many areas today. Responsible for a wide array of critical missions, such as employee engagement, retention, learning and development, succession planning, and benefits management.

None of these missions will be successful if the company is fundamentally at risk. Underpinning all of HR’s proactive growth initiatives is ensuring compliance to keep a company’s employee practices safe and legal. 

In this ebook, we’ll explore best practices for managing compliance and reducing risk, and how a modern HR Service Delivery software supports these best practices so that your HR team can continue to focus on the employees and be worry-free.

Get your complimentary copy of this guide now