Book icon
E-book

Het Volledige “Grijze Gebieden” Rapport: De Kloof tussen HR en Operations

Ontdek de “grijze gebieden” tussen de denkwijze en handelswijze van HR en Operations, en leer aan de hand van de inzichten van 600 HR-leiders en operationeel leidinggevenden hoe deze grijze gebieden de samenwerking tussen beide afdelingen binnen de meeste bedrijven beïnvloeden. Zie hoe UKG People Operations de prioriteiten van deze afdelingen op elkaar afstemt om belangrijke doelstellingen voor je bedrijf en personeel – zoals een verhoogde productiviteit, verbeterde resultaten en een succesvollere werving, ontwikkeling en behoud van talenten – te realiseren.

Required field
The Complete Grey Area Report: The HR-Operations Divide

Er bestaan grijze gebieden binnen iedere organisatie, en dat zal ook altijd zo blijven. Hoewel deze term normaal gesproken insinueert dat men niet zeker weet wie er verantwoordelijk voor iets is, en wie er dus bepaalde handelingen zou moeten uitvoeren, zitten er wel degelijk positieve kanten aan deze grijze gebieden. Verschillende afdelingen gaan – ondanks enige tijdelijke onduidelijkheid – veel creatiever te werk, doen meer moeite om een effectievere manier van samenwerken te vinden en zetten zich hierdoor dus in voor het algemeen belang van de organisatie.

In samenwerking met HR.com hebben we het Grijze Gebieden Rapport gecreëerd, waarin we de drie belangrijkste prioriteiten van zowel HR als Operations belichten en dieper ingaan op het feit dat HR-afdelingen de prioriteiten van Operations vooral vanuit hun eigen perspectief bekijken – en zo onbewust misverstanden en miscommunicatie creëren.

Maar waarom is het nu precies belangrijk om een nauwere, duidelijker gedefinieerde samenwerking tussen beide afdelingen te realiseren? Aangezien thuiswerken tegenwoordig een optie binnen veel organisaties is – en steeds vaker een vast onderdeel van de bedrijfscultuur uitmaakt – wordt er meer belang aan het welzijn van personeel gehecht. Daarnaast hebben bedrijven momenteel grote moeite met het werven, ontwikkelen en behouden van talenten, en is er dan ook sprake van een hoog personeelsverloop. Organisaties dienen dus veel meer inzicht in de denkwijze, gevoelens en dagelijkse handelingen van personeel te krijgen om deze uitdagingen het hoofd te bieden.

Daarom hebben wij UKG People Operations gecreëerd; een technologie die speciaal is ontwikkeld om de samenwerking tussen HR en Operations soepeler te laten verlopen, en het een stuk eenvoudiger te maken om veelbelovende talenten aan te trekken, verder te ontwikkelen en ook daadwerkelijk te behouden. Stem de behoeften en doelstellingen van HR, Operations en Personeel op elkaar af, en breng een verbeterde employee experience EN optimale resultaten tot stand.

Download het eBook vandaag nog om te ontdekken welke tools en kennis je nodig hebt om ruimschoots aan al je klantbehoeften, zakelijke doelstellingen en personeelsbehoeften te voldoen.