Book icon
E-book

UKG People Operations: Voldoe met Snelheid en Aanpassingsvermogen aan Veranderende Wetten en Reguleringen

Zowel grote als kleine organisaties lopen vandaag de dag aanzienlijk risico vanwege alle uitdagingen die door de aanhoudende, wereldwijde economische, politieke en sociale onzekerheid worden gecreëerd. Om deze uitdagingen te overwinnen en een gezonde bedrijfsgroei te realiseren, hebben ondernemingen meer flexibiliteit en aanpassingsvermogen nodig. Op deze manier kunnen ze namelijk binnen korte tijd nieuwe operationele modellen, processen en procedures implementeren, en zo te allen tijde compliant blijven.

In dit eBook verkennen we hoe UKG People Operations jouw firma de benodigde tools geeft om de werknemersbetrokkenheid – te midden van alle veranderingen en uitdagingen – hoog te houden, en processen op eenvoudige en flexibele wijze aan te passen om aan snel veranderende wetgeving te voldoen.

Required field
Het e-boek Compliance

Om in deze steeds veranderende wereld als winnaar uit de bus te komen, heb je tools nodig die jou en je team de kennis, automatiseringsfunctionaliteiten en flexibiliteit bieden om alle bedrijfsdoelstellingen op efficiënte en effectieve wijze te behalen – en te overtreffen. AI-gestuurde en cloudgebaseerde People Operations technologieën maken het mogelijk om processen op flexibele wijze te automatiseren, waardoor je zeker weet dat je aan veranderende datawetgeving en arbeidswetten voldoet, en tegelijkertijd je medewerkersbetrokkenheid en productiviteit verhoogt.

Download nu het People Operations Compliance eBook om te ontdekken hoe:

  • Arbeidsgerelateerd compliancebeheer door middel van workforce management kan worden geautomatiseerd
  • Je personeelsplanningen creëert die op accurate wijze op de klantvraag, personeelsbehoeften en reguleringen zijn afgestemd
  • Het proactief monitoren van het werknemerswelzijn, trainingen en certificeringen een optimale compliance en medewerkersbetrokkenheid tot stand brengt