UKG events graphic
UKG-evenementen

Meld je bij ons aan voor een informatief, persoonlijk of virtueel evenement dat is bedoeld om onze klanten en toekomstige klanten te ondersteunen, op te leiden en met elkaar in contact te brengen. Wij helpen bedrijven hun cultuur te transformeren met krachtige oplossingen voor HCM en workforce management op het gebied van HR, talent, payroll, tijd en meer.

UKG events graphic

Komende evenementen

Chose Filter
Event Type
Conference Icon - woman speaking at podium and stuff
Conferentie
Event Date
-

HR Technology Conference Europe

Description

De HR Technology Conference Europe verwacht volgend jaar gedurende twee dagen duizenden professionals uit het HR-technologieveld samen te brengen.

RAI Amsterdam, Europaplein 24, 1078 GZ Amsterdam, Netherlands
Event Type
tradeshow icon
Tradeshow
Event Date
-

HR Core Nordic

Description

Gedurende deze twee dagen zullen Scandinavische organisaties Best Practices presenteren over hoe ze erin zijn geslaagd om de Toekomst van Werk vorm te geven en te versnellen door zich te richten op HR Wendbaarheid, Werving, Leiderschapsontwikkeling, Medewerkerservaring, Diversiteit en Inclusie, Trends, Culturele en Digitale Transformatie, Bijscholing, Werk-privébalans, Internationale Mobiliteit, People Analytics en nog veel meer.

Event Type
Conference Icon - woman speaking at podium and stuff
Conferentie
Event Date

UKG HR Padel Club

Description

Ben je een HR-professional die graag in contact komt met gelijkgestemde individuen, nieuwe inzichten in HR-praktijken wil opdoen en onvergetelijke herinneringen wil creëren? Sluit je bij ons aan voor een dynamische en verrijkende ervaring in de Club Pellikaan Amersfoort voor ons eerste exclusieve HR-netwerkevenement: UKG HR Padel Club.

Vorige evenementen

Shared Value Alignment
UKG CONNECT@RACING
Driving the Future of HR & Operations

Het UKG Summer Event 2023 in Zandvoort - een race met alles erop en eraan. Hier vind je een impressie van het event, informatie en een terugblik op een geslaagde dag met collega's, partners, klanten en industrie-experts.