Document icon
White paper

Veranderende Europese Wet- en Regelgeving Waar Ondernemingen Rekening Mee Moeten Houden

Flexibiliteit, overzicht en controle voor een optimaal compliancebeheer.

 

Het compliancelandschap binnen de EU – en dus ook in Nederland – wordt met de dag complexer, waardoor bedrijven het steeds lastiger vinden om alle wetten en reguleringen volledig na te leven. Wetten kunnen tegenwoordig namelijk binnen een jaar tijd veranderen, en organisaties die geen gebruik van aanpasbare tools maken om compliant te blijven, riskeren hoge boetes en andere straffen.

Required field
Evolving Compliance Considerations Across Europe

Je onderneming doet er dan ook goed aan om UKG HR, Workforce Management, en HR Service Delivery technologieën in te zetten, om – zonder enige negatieve gevolgen voor je bedrijfsresultaten en productiviteit – op flexibele wijze aan snel veranderende wetten en reguleringen te blijven voldoen. Door deze tools te implementeren krijgt je organisatie namelijk alle data-inzichten, automatiseringsfunctionaliteiten en controle die het nodig heeft om een efficiënt compliancemanagement te realiseren, en het risico op compliancefouten te minimaliseren.

Download nu het eBook om alles over de belangrijkste Europese arbeidswetgeving en databeschermingsreguleringen te leren, en te ontdekken welke stappen jouw onderneming nu al kan nemen om huidige en toekomstige compliancerisico’s te minimaliseren.

In dit eBook gaan we dieper in op:

  • De EU-arbeidstijdenrichtlijn en recente urenregistratieverplichting
  • Minimumloonwetten en arbeidswetgeving
  • GDPR
  • Salaristransparantie voor een gelijke beloning van mannen en vrouwen
  • ESG-informatieverplichting