Document icon
White paper

We Moeten Het Over Personeelsplanning Hebben

Uitdagingen omtrent workforce management begrijpen en overwinnen.

 

Het creëren van personeelsplanningen is essentieel, complex en tijdverslindend, en het is de bedoeling dat werkroosters er dag in dag uit voor zorgen dat de juiste medewerkers op het juiste tijdstip en de juiste plaats worden ingezet. Managers die zich met deze taak bezighouden hebben het dan ook niet makkelijk, en moeten tijdens dit proces ook nog eens de ultieme balans tussen klantbehoeften, bedrijfsbehoeften en personeelsbehoeften zien te vinden. Helaas zien we maar al te vaak dat planningsprocessen niet toereikend zijn, waardoor de productiviteit afneemt, je bedrijf het risico loopt om waardevolle talenten te verliezen en arbeidskosten de pan uit rijzen.

Required field
HR Service Delivery Digital Process Manager

Een workforce managementoplossing maakt het veel eenvoudiger om goed aansluitende werkschema’s te creëren en op proactieve wijze te beheren – zodat je een betere employee experience tot stand brengt, arbeidskosten verlaagt, de productiviteit verhoogt en de naleving van arbeidswetgeving en veiligheidsvoorschriften simplificeert.

Het maakt niet uit in welke sector je bedrijf actief is, voor iedere firma geldt dat de personeelsplanning zonder de juiste tools een tijdverslindende, frustrerende taak is waarbij regelmatig fouten worden gemaakt. Hoe creëer je iedere dag weer passende personeelsplanningen en zorg je ervoor dat je het beste uit je personeelsbestand en je operationele budget haalt?

Download de whitepaper om antwoord op de volgende vragen te krijgen:

  • Wat is personeelsplanning?
  • Waarom is het creëren van gebalanceerde werkroosters juist vandaag de dag zo belangrijk?
  • Hoe kunnen bedrijven het beste uit hun workforce management halen?
  • Hoe kan jouw organisatie zijn voordeel doen met geoptimaliseerde personeelsplanningen?