Community and Collaboration

Community en samenwerkingen

Verbinden en samenwerken met iedere stap

Word lid van onze community en je kunt gebruik maken van nuttige ondersteuning en advies van ons team van productexperts en betrokken klantennetwerk.
Vergroot jouw kennis en zakelijke netwerk en beïnvloed onze producten met onze community, evenementen en aantrekkelijke klantenprogramma's.
Maak verbinding met uw gemeenschap

Je bent onze klant en jouw ervaring reikt verder dan technologie. We vertellen je graag hoe wij voortdurend onze klanten en partners blijven bewegen en inspireren.

Een dynamische, groeiende community

Word onderdeel van onze gebruikers-community voor HR en workforce management. Chat met productdeskundigen en kom in contact met gelijkgestemden, met onze gespecialiseerde gebruikersgroepen en forumdiscussies.

Exclusieve evenementen

Profiteer van waardevol contact met toonaangevende professionals op het gebied van HCM en workforce management en vergroot jouw kennis tijdens onze jaarlijkse bijeenkomst en exclusieve virtuele en regionale evenementen.

Samenwerkingsverband

Jouw ideeën vormen de basis van toekomstige innovaties. Werk samen aan productverbeteringen en geef ons feedback, zodat wij jouw ervaring kunnen verbeteren.

Bijzondere voordelen

Profiteer van onze bijzondere klantenprogramma's, ontwikkeld om je actief te laten deelnemen en u te belonen. Kom in contact met collega's en deskundigen, deel jouw standpunten, vertel jouw verhaal en krijg de erkenning die jij verdient als onderdeel van het Insiders-programma van UKG.

Trainingen en opleidingen op maat

Blijf op de hoogte van de nieuwste productreleases en haal alles uit jouw oplossing met onze gepersonaliseerde leermogelijkheden, trainingen en hulpmiddelen.

UKG Developer Hub
Open, gecentraliseerde ontwikkeling

Werk samen en bouw integraties die je UKG-oplossing en essentiële bedrijfsapps met elkaar verbinden. De UKG Developer Hub helpt je om sneller met elkaar te communiceren en te synchroniseren.