Default-CustomerExperience-LandingPage-Image1

Wij focussen op het inspireren van mensen

Laat jouw personeelsstrategie groeien en verder ontwikkelen met de ondersteuning van bevlogen, betrokken vaste werknemers die uw unieke behoeften kennen en begrijpen. Onze werknemerservaring zorgt ervoor dat talent komt en blijft. Zij dienen onze klanten, omdat wij weten dat mensen de onmisbare basis vormen voor het opbouwen van levenslange samenwerkingen..

DEFAULT-CustomerExperience-LandingPage-Image2

Onze benadering is gericht op inclusiviteit en samenwerking

In onze oplossingen vind je alle trainingen, hulpmiddelen en tools die je nodig hebt om vol vertrouwen jouw oplossing te benutten. En met onze dynamische community en evenementen waar samenwerken centraal staat, kan je het allerbeste halen uit jouw investering.

DEFAULT-CustomerExperience-LandingPage-Image3

Een premium samenwerking is onze norm.

Optimalisatie van de waarde van jouw oplossing en een premium ervaring en samenwerking. Dit bieden wij standaard aan al onze klanten. Met ons unieke model benut je vertrouwde adviseurs voor zowel jouw dagelijkse ondersteuningsbehoeften als uw bedrijfsdoelstellingen op lange termijn.

Interesse in deelname?
UKG Insiders – Een exclusieve club voor betrokken klanten.

Kom in contact met collega's, bezoek onze evenementen exclusief voor leden, versterk jouw boodschap en krijg de erkenning die je verdient.
Deel jouw mening met UKG.

 

Sluit je aan bij de UKG Community

Met onze community portals ondersteunen wij onze klanten. Hier vind je productinformatie, kun je samenwerken met collega's en suggesties doen voor productverbeteringen.

Ga met ons in gesprek

We help companies big or small find better software and tools to empower their teams.

ready to chat