all products left image

Oplossingen op het gebied van personeelsbeheer, HRSD en HCM die garant staan voor positievere resultaten.

Wij streven naar langdurige samenwerkingen met onze klanten, zodat we kunnen aantonen wat er mogelijk is als bedrijven investeren in hun mensen. Het begint bij het vinden van de juiste oplossing voor jou. Voor vandaag, morgen en de toekomst.

all products right image
UKG Pro Workforce Management
UKG Pro Workforce Management
Wereldwijd personeelsbeheer voor grote organisaties

Ontdek onze op kunstmatige intelligentie gestoelde personeelsoplossingen met branche-ervaringen op maat — gebouwd op een intelligent platform dat je operationele inzichten biedt waarmee jouw personeel het beste uit zichzelf kan halen.

UKG Ready
UKG Ready
Flexibele, naadloze HR voor leanere teams

Benut de kracht van HR, talentenbeheer, salarisadministratie en urenregistratie vanuit één oplossing. Je levert een moderne, gepersonaliseerde ervaring die garant staat voor verbeterde efficiëntie en eenvoudigere compliance.

UKG HR Service Delivery
HR Service Delivery van UKG
Effectieve HR Service Delivery

We bieden je een betere manier om jouw personeel te ondersteunen bij hun werknemersverzoeken en belangrijke werk- en privéaangelegenheden. Met HR-digitalisering, procesautomatisering en inzichten in serviceniveaus.

Gespecialiseerde producten die je een stap voorblijven
UKG InTouch DX
UKG InTouch DX

Lees meer over de vernieuwde tijdklok van UKG, InTouch DX™. Een tijdklok die zowel werknemers als managers productiever laat zijn en hun werk beter laat uitvoeren.

Meer informatie
UKG One View

Maak de complexiteit beheersbaar en profiteer van één gemeenschappelijke ervaring voor nauwkeurige, regelconforme payroll in meer dan 160 landen.

Meer informatie
Bekroonde oplossingen, ontwikkeld om jouw personeel te inspireren

Wij nemen de tijd om echt te luisteren naar onze klanten, om zo de specifieke situatie en behoeften van de klant goed te begrijpen. Onze resultaten spreken dan ook voor zich, zoals je kunt teruglezen in de klantenfeedback.

TrustRadius Top Rated 2023
Software Reviews Gold Medal - Human Capital Management Enterprise
Niet gevonden wat je zoekt?
Ontdek wat UKG voor jou kan betekenen.

Iedere klant heeft unieke behoeftes. Door samen te werken, vinden we de juiste oplossing om jouw doelen te bereiken — passend bij jouw budget.

Jouw betere toekomst begint vandaag

Ontdek zelf hoe payroll- en HR-oplossingen jou op weg helpen bij het creëren van een betere employee experience.

Your better tomorrow starts today