Analytics

Analytics

Bereik ongekende hoogten met praktische begeleiding

UKG Dimensions Analytics
UKG Pro Workforce Management Analytics
Personeelsmanagers in staat stellen om inzicht in actie om te zetten — in seconden.
Met analytics wordt jouw personeel ondersteund en kan jouw onderneming groeien, omdat je meer verwerkt dan alleen data. Het stelt je in staat voorkeuren in kaart te brengen en advies te genereren, zodat jij vooruit kunt denken en betekenisvolle beslissingen kunt nemen.

Waarom kiezen voor Analytics van UKG?

Stel mensen centraal in jouw bedrijfsstrategie. Help jouw personeel de complexiteit van leven en werk te doorgronden, met tijdige, betrouwbare inzichten.

 • Growth icon

  Maak groei persoonlijk

  Breng de belangrijkste behoeften, aspiraties en ontwikkelingsmogelijkheden in kaart om jouw personeel centraal te stellen in jouw bedrijfsgroei. Laat hun mening tellen en personaliseer hun route naar succes.

 • People icon

  Ontwikkel doordachte strategieën

  Anticipeer op de behoeften in alle lagen van jouw bedrijfsvoering en zorg voor vereenvoudiging met de juiste informatie, het juiste advies en de juiste vervolgstappen die je proactief en op het juiste moment inzet om zelfverzekerde besluitvorming aan te moedigen.

 • Support person 2 icon

  Aanpassen en groeien

  Verwerk data, ongeacht het volume, en ontdek hierin belangrijke patronen op basis waarvan je betekenisvolle veranderingen door kunt voeren en duurzame groei kunt realiseren. Zo bied je ruimte aan samenhang, efficiëntie en autonomie.

Klantervaringen

Neem het niet zomaar van ons aan

Wolters Kluwer Logo

“Het was belangrijk voor ons om platforms te gebruiken die uitgebreid kunnen worden.”

Besparen op het uitvoeren van handmatige processen door middel van een HRSD platform dat HR helpt focussen op hun rol als consultants en mee blijft evolueren.

Lees meer
London Energy Logo

"UKG geeft ons een compleet overzicht van de afwezigheidsgegevens en stelt ons in staat de productiviteit nauwkeurig te meten."

LondonEnergy profiteert met UKG van sterk verbeterde productiviteit en een compleet beeld van het personeelsbestand.

Lees meer
UKG Pro Workforce Management
UKG Pro Workforce Management
Wereldwijd personeelsbeheer voor grote organisaties

Ontdek onze op kunstmatige intelligentie gestoelde personeelsoplossingen met branche-ervaringen op maat — gebouwd op een intelligent platform dat je operationele inzichten biedt waarmee jouw personeel het beste uit zichzelf kan halen.

UKG Ready
UKG Ready
Flexibele, naadloze HR voor leanere teams

Benut de kracht van HR, talentenbeheer, salarisadministratie en urenregistratie vanuit één oplossing. Je levert een moderne, gepersonaliseerde ervaring die garant staat voor verbeterde efficiëntie en eenvoudigere compliance.

UKG HR Service Delivery
HR Service Delivery van UKG
Effectieve HR Service Delivery

We bieden je een betere manier om jouw personeel te ondersteunen bij hun werknemersverzoeken en belangrijke werk- en privéaangelegenheden. Met HR-digitalisering, procesautomatisering en inzichten in serviceniveaus.

Jouw betere toekomst begint vandaag

Ontdek zelf hoe payroll- en HR-oplossingen jou op weg helpen bij het creëren van een betere employee experience.

Learn more about our award-winning culture