HR Service Delivery

HR Service Delivery

Bied jouw personeel HR-ondersteuning, overal en altijd.

resource reference image
Een toekomstbestendige employee experience
De manier waarop we werken is volledig aan het veranderen. Medewerkers worden steeds dynamischer en de grenzen tussen werk en privé worden voortdurend opnieuw gedefinieerd.
Of het nu gaat om het beantwoorden van een eenvoudige vraag of hoe om te gaan met een complexe privé-werk-gebeurtenis — strategische HR-teams vertrouwen op intelligente platforms die directe ondersteuning en self-service-functionaliteiten bieden aan jouw werknemers die zich daardoor gesterkt voelen.

Waarom kiezen voor HR Service Delivery van UKG?

Transformeer de ervaringen van jouw werknemers met een gecontextualiseerd, intuïtief platform dat is ontwikkeld en gerealiseerd voor HR, door HR-deskundigen.

 • People icon

  Verhoog uw HR-productiviteit

  Spendeer minder uren aan handmatige taken en meer aan strategische initiatieven met een verbeterde workflow-automatisering, zodat verzoeken direct worden doorgestuurd naar het juiste teamlid.

 • Document check circle

  Vereenvoudiging van wereldwijde en lokale compliance

  Kijk verder dan opslag alleen. Richt je op een proactief beheer van werknemersbestanden, met geavanceerde bewaarplannen, slimmere documentsjablonen gebaseerd op logica, en meer.

 • Mobile people icon

  Lever consumer-grade ervaringen

  Geef jouw personeel de mogelijkheid HR-processen zelf in gang te zetten en via self-service te beheren met een gecontextualiseerde kennisbank die vanaf elk willekeurig apparaat kan worden benaderd.

Klantervaringen

Neem het niet zomaar van ons aan

Wolters Kluwer Logo

“Het was belangrijk voor ons om platforms te gebruiken die uitgebreid kunnen worden.”

Besparen op het uitvoeren van handmatige processen door middel van een HRSD platform dat HR helpt focussen op hun rol als consultants en mee blijft evolueren.

Lees meer
Worldline Logo

“Ik raad UKG ten zeerste aan…“

Aanzienlijke kostenbesparingen dankzij de afschaffing van de opslag van papieren dossiers en een flexibel platform met UKG HRSD.

Lees meer
UKG Pro Workforce Management
UKG Pro Workforce Management
Wereldwijd personeelsbeheer voor grote organisaties

Ontdek onze op kunstmatige intelligentie gestoelde personeelsoplossingen met branche-ervaringen op maat — gebouwd op een intelligent platform dat je operationele inzichten biedt waarmee jouw personeel het beste uit zichzelf kan halen.

UKG Ready
UKG Ready
Flexibele, naadloze HR voor leanere teams

Benut de kracht van HR, talentenbeheer, salarisadministratie en urenregistratie vanuit één oplossing. Je levert een moderne, gepersonaliseerde ervaring die garant staat voor verbeterde efficiëntie en eenvoudigere compliance.

UKG HR Service Delivery
HR Service Delivery van UKG
Effectieve HR Service Delivery

We bieden je een betere manier om jouw personeel te ondersteunen bij hun werknemersverzoeken en belangrijke werk- en privéaangelegenheden. Met HR-digitalisering, procesautomatisering en inzichten in serviceniveaus.

Jouw betere toekomst begint vandaag

Ontdek zelf hoe payroll- en HR-oplossingen jou op weg helpen bij het creëren van een betere employee experience.

Learn more about our award-winning culture