Human Capital Management

Human Capital Management

Lever technologie-ervaringen die verder gaan dan het werk alleen.

the new future of work
5 vragen om aan leveranciers te stellen wanneer u HCM-technologie selecteert
Geef hieronder uw informatie op om toegang te krijgen tot deze bron en alle demo's, whitepapers en webinars.
Zie ook de persoon achter de werknemer. UKG® hanteert een benadering van human capital management (HCM) waarbij Life-work Technology™ centraal staat. Hiermee anticipeer je doordacht op de behoeften van jouw werknemers en worden de benodigde aanpassingen gedaan.

Waarom UKG voor HCM?

Stimuleer jouw werknemers hun authentieke zelf te zijn op het werk. Behaal krachtige bedrijfsresultaten door personeel en bedrijfssystemen met elkaar te verbinden zodat jouw werknemers worden ondersteund.

 • Support person 2 icon

  Creëer een saamhorigheidscultuur

  Zorg voor een inclusieve werkplek waar iedereen zich gehoord en gezien voelt. Met duidelijke carrièrepaden, feedbackmogelijkheden, ruimte voor de passie van jouw werknemers, en transparante communicatie.

 • Growth icon

  Vergroot het aanpassingsvermogen binnen uw organisatie

  Maak jouw werknemers en bedrijfsvoering veerkrachtiger en flexibeler met slimme, automatische begeleiding voor aanbevolen werkwijzen, de mogelijkheid verschillende rollen te ontdekken, en intuïtieve normen conform de compliance-behoefte.

 • Mobile people icon

  Begeleid mensen en bied hen autonomie

  Geef jouw personeel meer vertrouwen en stimuleer een proactieve houding door jouw werknemers op ieder moment, waar zij zich ook bevinden, toegang te bieden tot een omgeving waarin zij taken kunnen afronden, kennis kunnen verwerven, aanbevelingen kunnen ontdekken, en contact kunnen leggen met UKG-deskundigen.

Klantervaringen

Neem het niet zomaar van ons aan

Wolters Kluwer Logo

“Het was belangrijk voor ons om platforms te gebruiken die uitgebreid kunnen worden.”

Besparen op het uitvoeren van handmatige processen door middel van een HRSD platform dat HR helpt focussen op hun rol als consultants en mee blijft evolueren.

Lees meer
London Energy Logo

"UKG geeft ons een compleet overzicht van de afwezigheidsgegevens en stelt ons in staat de productiviteit nauwkeurig te meten."

LondonEnergy profiteert met UKG van sterk verbeterde productiviteit en een compleet beeld van het personeelsbestand.

Lees meer
Sodexo Logo

"Als onze medewerkers efficiënt kunnen werken, voelen ze zich beter thuis in hun baan."

Sodexo stroomlijnt de werkplanning bij Manchester University NHS Foundation Trust om het overwerk met 14% te verminderen en de roostertargets ruimschoots te overtreffen

Lees meer
UKG Pro Workforce Management
UKG Pro Workforce Management
Wereldwijd personeelsbeheer voor grote organisaties

Ontdek onze op kunstmatige intelligentie gestoelde personeelsoplossingen met branche-ervaringen op maat — gebouwd op een intelligent platform dat je operationele inzichten biedt waarmee jouw personeel het beste uit zichzelf kan halen.

UKG HR Service Delivery
HR Service Delivery van UKG
Effectieve HR Service Delivery

We bieden je een betere manier om jouw personeel te ondersteunen bij hun werknemersverzoeken en belangrijke werk- en privéaangelegenheden. Met HR-digitalisering, procesautomatisering en inzichten in serviceniveaus.

UKG Ready
UKG Ready
Flexibele, naadloze HR voor leanere teams

Benut de kracht van HR, talentenbeheer, salarisadministratie en urenregistratie vanuit één oplossing. Je levert een moderne, gepersonaliseerde ervaring die garant staat voor verbeterde efficiëntie en eenvoudigere compliance.

Jouw betere toekomst begint vandaag

Ontdek zelf hoe payroll- en HR-oplossingen jou op weg helpen bij het creëren van een betere employee experience.

Learn more about our award-winning culture