Human Resources

Human Resources

Ontwikkel een personeelsstrategie die privé en werk met elkaar verbindt.

De nieuwe toekomst van werk – whitepaper
De nieuwe toekomst van werk
Download onze whitepaper en lees alles over vier essentiële succesfactoren en de stappen die uw organisatie moet zetten om succesvol te zijn in de nieuwe toekomst van werk.
In jouw organisatie vormt HR de brug tussen mensen, management en leiderschap. Zorg ervoor dat je de juiste technologie, partnerverbanden en cultuurstrategieën benut vanuit één locatie. Zo kan je een positieve impact maken op werknemers en bedrijfsdoelen.

Waarom UKG voor Human Resources?

Stimuleer bedrijfsstrategieën waarbij jouw personeel centraal staat. Met Human Resource Management-technologie waarmee wordt gekeken naar de mens achter de werknemer.

 • Growth icon

  Maak verbinding met de Life-Work Journey

  Geef jouw werknemers en managers de leiderschapstools in handen waarmee de mens achter de werknemer zichtbaar wordt — op ieder moment in hun carrièrecyclus — om gepersonaliseerde ondersteuning te kunnen bieden, een gevoel van saamhorigheid te creëren en de weg vrij te maken voor topprestaties.

 • Arrow right left icon

  Aanpassen en verbeteren

  Verminder jouw administratieve rompslomp door automatisering en samenwerkingen in te zetten. Zo blijf je strategisch, benut je jouw tijd maximaal en maak je voortdurende procesverbeteringen mogelijk.

 • Support person 2 icon

  Creëer krachtige ervaringen voor jouw werknemers

  Bouw aan een cultuur waarin jouw personeel zich wil inzetten voor jouw onderneming en waarin zij zich proactief gesteund, gehoord en gewaardeerd voelen — dankzij aanbevolen werkwijzen en begeleiding op basis van kunstmatige intelligentie, jou aangereikt wanneer je hier het hardst om staat te springen.

Klantervaringen

Neem het niet zomaar van ons aan

Wolters Kluwer Logo

“Het was belangrijk voor ons om platforms te gebruiken die uitgebreid kunnen worden.”

Besparen op het uitvoeren van handmatige processen door middel van een HRSD platform dat HR helpt focussen op hun rol als consultants en mee blijft evolueren.

Lees meer
London Energy Logo

"UKG geeft ons een compleet overzicht van de afwezigheidsgegevens en stelt ons in staat de productiviteit nauwkeurig te meten."

LondonEnergy profiteert met UKG van sterk verbeterde productiviteit en een compleet beeld van het personeelsbestand.

Lees meer
UKG Pro Workforce Management
UKG Pro Workforce Management
Wereldwijd personeelsbeheer voor grote organisaties

Ontdek onze op kunstmatige intelligentie gestoelde personeelsoplossingen met branche-ervaringen op maat — gebouwd op een intelligent platform dat je operationele inzichten biedt waarmee jouw personeel het beste uit zichzelf kan halen.

UKG Ready
UKG Ready
Flexibele, naadloze HR voor leanere teams

Benut de kracht van HR, talentenbeheer, salarisadministratie en urenregistratie vanuit één oplossing. Je levert een moderne, gepersonaliseerde ervaring die garant staat voor verbeterde efficiëntie en eenvoudigere compliance.

UKG HR Service Delivery
HR Service Delivery van UKG
Effectieve HR Service Delivery

We bieden je een betere manier om jouw personeel te ondersteunen bij hun werknemersverzoeken en belangrijke werk- en privéaangelegenheden. Met HR-digitalisering, procesautomatisering en inzichten in serviceniveaus.

Jouw betere toekomst begint vandaag

Ontdek zelf hoe payroll- en HR-oplossingen jou op weg helpen bij het creëren van een betere employee experience.

Learn more about our award-winning culture