Embrace Your People and Performance

UKG People Operations

Voor een optimale employee experience en betere resultaten

People Operations eBook
People Operations eBook: De Oplossing voor het ‘Resultaten’ vs ‘Employee Experience’ Dilemma
Om bedrijfsgroei te faciliteren hebben je werknemers tools nodig die ze helpen om adequaat op uitdagingen in te spelen, klantbehoeften, zakelijke behoeften en personeelsbehoeften op elkaar af te stemmen en een geweldige bedrijfscultuur tot stand te brengen.

Waarom UKG People Operations?

Verminder de administratieve workload van HR en ondersteun de professionele- en privégebeurtenissen waar je arbeidskrachten mee te maken krijgen door gebruik te maken van procesautomatisering en knowledge base tools.

 • Global icon
  Workforce Management

  Stroomlijn personeelsplanningen, tijds- en afwezigheidsbeheer en nog veel meer, zodat je personeel én je onderneming tot de best mogelijke resultaten kunnen komen.

 • People icon
  HR

  Maak gebruik van mensgerichte zakelijke strategieën door HR-oplossingen in te zetten die rekening houden met het werk- en privéleven van je medewerkers.

 • Arrow right left icon
  HR Service Delivery

  Alleviate HR administrative burden and support your peoples’ life-work events with process automation and knowledgebase tools.

UKG People Operations

Met alle ongekende sociale en economische uitdagingen die in het verschiet liggen, is het belangrijker dan ooit dat HR en Operations nieuwe manieren vinden om op effectieve wijze samen te werken.

KLANTERVARINGEN
Neem het niet zomaar van ons aan
Wolters Kluwer Logo

“Het was belangrijk voor ons om platforms te gebruiken die uitgebreid kunnen worden.”

Besparen op het uitvoeren van handmatige processen door middel van een HRSD platform dat HR helpt focussen op hun rol als consultants en mee blijft evolueren.

Lees meer
Saint Gobain Logo

"Met onze UKG-oplossing krijgen leidinggevenden volledig zicht op hun medewerkers."

Saint-Gobain stelt leidinggevenden en managers in staat om betere beslissingen te nemen over afwezigheid en overwerk, wat de productiviteit ten goede komt.

Lees meer
Onside Youth Zones Logo

"Met een technologiepartner als UKG wordt het veel gemakkelijker om het personeelsbestand te beheren."

OnSide Youth Zones behaalt tijdwinst en vergroot de medewerkersbetrokkenheid met UKG Workforce Management

Lees meer
Patrizia logo

“Een investering in een digitaal HR-systeem betaalt zich snel uit.”

Van ouderwetse archiefkasten naar een modern, gedigitaliseerd HR-systeem in slechts 4 maanden – PATRIZIA optimaliseert zijn internationale HR-management met behulp van UKG

Lees meer
Vind de juiste oplossing voor succesvolle resultaten

Onze bekroonde oplossingen voor HCM en Workforce Management bieden optimale gebruikerservaringen op het raakvlak tussen leven en werken – met aantrekkelijke resultaten voor zowel uw mensen als uw bedrijf.

Jouw betere toekomst begint vandaag

Ontdek zelf hoe HR- en payroll-oplossingen jou op weg helpen bij het creëren van een betere employee experience voor je personeel.

ready to chat