Talent

Talent

Trek goede mensen aan en behoud ze doelgericht.

De nieuwe toekomst van werk – whitepaper
De nieuwe toekomst van werk
Download onze whitepaper en lees alles over vier essentiële succesfactoren en de stappen die uw organisatie moet zetten om succesvol te zijn in de nieuwe toekomst van werk.
Jouw personeel vormt de sleutel tot jouw succes. Het vinden én behouden van de meest getalenteerde mensen is echter niet eenvoudig. Zij kunnen nu meer dan ooit kiezen uit een weelde van beschikbare functies. Je hebt flexibele talentoplossingen nodig die geschikt zijn voor mobiele apparaten, zodat zij zich gehoord voelen en kunnen doorstomen naar hun unieke doelen.

Waarom UKG kiezen voor Talent?

Verbind jouw personeel aan een talentstrategie, een talentmanagementsysteem en een visie op de toekomst — creëer een plek waar iedereen wil werken.

 • Reflection person 1 icon

  Neem mensen bewust en efficiënt in dienst

  Vervul jouw vacatures, ongeacht het niveau, met functieverzoeken die aansluiten bij jouw werkgeversimago. Treed razendsnel in contact met sollicitanten en evalueer direct. Ga onbewuste vooroordelen uit de weg en communiceer op effectieve wijze met wervingsteams.

 • Goals people icon

  Koppel prestaties aan groei

  Stel prestatie- en ontwikkelingsdoelen die aansluiten bij hoe jouw werknemers hun rol zien en de grotere bedrijfsdoelstellingen. Zorg voor duidelijke carrièrepaden en plannen voor opvolging.

 • Announcements

  Zorg ervoor dat werknemers zich gehoord voelen

  Stuur aan op regelmatige feedbackmomenten, bouw aan een cultuur waarin vertrouwen en respect centraal staan en erken het sentiment rondom belangrijke thema's — help mensen zich begrepen te voelen en meer betrokken bij de organisatie.

Klantervaringen

Neem het niet zomaar van ons aan

London Energy Logo

"UKG geeft ons een compleet overzicht van de afwezigheidsgegevens en stelt ons in staat de productiviteit nauwkeurig te meten."

LondonEnergy profiteert met UKG van sterk verbeterde productiviteit en een compleet beeld van het personeelsbestand.

Lees meer
Wolters Kluwer Logo

“Het was belangrijk voor ons om platforms te gebruiken die uitgebreid kunnen worden.”

Besparen op het uitvoeren van handmatige processen door middel van een HRSD platform dat HR helpt focussen op hun rol als consultants en mee blijft evolueren.

Lees meer
UKG Pro Workforce Management
UKG Pro Workforce Management
Wereldwijd personeelsbeheer voor grote organisaties

Ontdek onze op kunstmatige intelligentie gestoelde personeelsoplossingen met branche-ervaringen op maat — gebouwd op een intelligent platform dat je operationele inzichten biedt waarmee jouw personeel het beste uit zichzelf kan halen.

UKG Ready
UKG Ready
Flexibele, naadloze HR voor leanere teams

Benut de kracht van HR, talentenbeheer, salarisadministratie en urenregistratie vanuit één oplossing. Je levert een moderne, gepersonaliseerde ervaring die garant staat voor verbeterde efficiëntie en eenvoudigere compliance.

UKG HR Service Delivery
HR Service Delivery van UKG
Effectieve HR Service Delivery

We bieden je een betere manier om jouw personeel te ondersteunen bij hun werknemersverzoeken en belangrijke werk- en privéaangelegenheden. Met HR-digitalisering, procesautomatisering en inzichten in serviceniveaus.

Jouw betere toekomst begint vandaag

Ontdek zelf hoe payroll- en HR-oplossingen jou op weg helpen bij het creëren van een betere employee experience.

Learn more about our award-winning culture