UKG Dimensions - HR compliance

Handel conform de nalevingsvoorschriften

Beperk het nalevingsrisico tot een minimum met een geautomatiseerde oplossing die je helpt aan de vereiste overheids- en branchenormen te voldoen.

UKG Dimensions - HR compliance
Submitted by kristen.laubner on Mon, 05/16/2022 - 07:48

Inbegrepen

Gemoedsrust. Minimaliseer het nalevingsrisico. Met UKG Dimensions™ kan je consequent, eerlijk en nauwkeurig het juiste beleid toepassen om te handelen conform de voorschriften vanuit de overheid en de branche.

Voorspellend en eerlijk roosteren

Stel eerlijke en voorspelbare roosters op waarmee je aan de voorschriften voldoet, maar ook een betere werk-privébalans kunt houden voor uw mensen.

Focus op het welzijn van werknemers

Zorg voor jouw mensen en handel conform de nalevingsvoorschriften door met verplichte pauzes te werken, gemiste boekingen te corrigeren en prioriteit te geven aan tijdsgoedkeuringen.

Toekenningen bijhouden

Minimaliseer het nalevingsrisico en maak zoveel mogelijk gebruik van toegekende fondsen door de tijd voor een auditcyclus zo kort mogelijk te houden.

Flexibel platform

Beheer de naleving voor al uw mensen via jouw PC, mobiel, app of met behulp van onze InTouch DX™-prikklok.

Customer Quote

“UKG Dimensions heeft een transformatie teweeggebracht bij London Energy. De responsieve gebruikersinterface geeft medewerkers meer controle over de manier waarop ze willen werken, en de gepersonaliseerde gebruikerservaring geeft ze toegang tot alle informatie die ze nodig hebben.”

Mark Beattie
Head of Central Services | London Energy
UKG Dimensions
Wereldwijd personeelsbeheer voor grote organisaties

Ontdek onze op kunstmatige intelligentie gestoelde personeelsoplossingen met branche-ervaringen op maat — gebouwd op een intelligent platform dat je operationele inzichten biedt waarmee jouw personeel het beste uit zichzelf kan halen.

UKG Dimensions
Alles bekijken

Verwante inzichten

Alles bekijken
Jouw betere toekomst begint vandaag

Ontdek zelf hoe payroll- en HR-oplossingen jou op weg helpen bij het creëren van een betere employee experience.

Learn more about our award-winning culture