UKG Dimensions – Roosters

Elke week het perfecte rooster

Het bijhouden van tijd draait niet meer alleen om in- en uitklokken. Ontdek hoe Dimensions de ervaring voor uw mensen en uw bedrijf verandert.

UKG Dimensions Scheduling
Submitted by kristen.laubner on Sun, 05/15/2022 - 21:19

Inclusief

Met de intelligente roosterhulpmiddelen van UKG Dimensions™ kant je flexibele roosters voor jouw mensen maken, nalevings- en veiligheidsrisico's beheren, en de juiste talenten voor het werk bij elkaar brengen.

Dynamisch roosteren

Zorg voor flexibele scheduling om ervoor te zorgen dat de juiste mensen op het juiste moment in de juiste functie werken.

Zichtbaarheid van personeel

Zorg dat de roosters zichtbaar voor je zijn en dat voor essentiële diensten mensen ingeroosterd worden met de juiste vaardigheden of certificeringen.

Krachtige AI

Geavanceerde oplossingen voor personeelsplanning en prognoses, met de kracht van AI en geautomatiseerd leren, ondersteunen jouw mensen 24 uur per dag, 7 dagen per week bij het nemen van de best passende beslissingen voor henzelf en voor het bedrijf.

Customer Quote

“UKG Dimensions heeft een transformatie teweeggebracht bij London Energy. De responsieve gebruikersinterface geeft medewerkers meer controle over de manier waarop ze willen werken, en de gepersonaliseerde gebruikerservaring geeft ze toegang tot alle informatie die ze nodig hebben.”

Mark Beattie
Head of Central Services | London Energy
UKG Dimensions
Wereldwijd personeelsbeheer voor grote organisaties

Ontdek onze op kunstmatige intelligentie gestoelde personeelsoplossingen met branche-ervaringen op maat — gebouwd op een intelligent platform dat je operationele inzichten biedt waarmee jouw personeel het beste uit zichzelf kan halen.

UKG Dimensions
Alles bekijken

Verwante inzichten

Alles bekijken
Jouw betere toekomst begint vandaag

Ontdek zelf hoe payroll- en HR-oplossingen jou op weg helpen bij het creëren van een betere employee experience.

Learn more about our award-winning culture