UKG HR Service Delivery

Vereenvoudig HR en ondersteun jouw mensen bij werk- en privéaangelegenheden

Je kunt jouw mensen overal en altijd voorzien van HR-ondersteuning en zorgt dat de administratieve last van HR verlicht wordt. Tegelijkertijd profiteren jouw medewerkers van de service die ze van je verwachten.

UKG HR Service Delivery
HRSD suite

Flexibele HR

Zorg dat HR minder werkdruk ervaart en minder handmatig hoeft te doen, door standaard ‘people’-processen te automatiseren via aanpasbare en gemakkelijk te beheren digitale workflows.

Hrsd callout

Ervaringen op consumentenniveau

Voorzie medewerkers van slimme, intuïtieve technologie waarmee ze vanaf elk toestel zelf HR-processen kunnen starten en bedienen.

Hrsd callout

Meer dan alleen opslag van documenten

Maak de overstap naar modern documentbeheer met geavanceerde beveiligingspermissies en analyses, om zo proactief te zorgen voor naleving van de geldende voorschriften.

Functies van deze oplossing

Voorzie alle medewerkers van nuttige HR-ondersteuning - ongeacht de bedrijfstak waarin of de locatie waar ze werken. Wij kunnen je helpen strategischer HR te bedrijven, of het nu gaat om een eenvoudige vraag of een complexere gebeurtenis in het werk of privéleven van je mensen.

Geavanceerd documentbeheer

Digitaliseer personeelsdossiers vanaf aanmaken en ondertekening tot opslag, en maak gebruik van dynamische, op logica gebaseerde sjablonen voor het transformeren van de hele levenscyclus van documenten.

Meer informatie
Geautomatiseerde workflows

Zorg dat er minder werkdruk en minder handmatig werk bij HR ligt, door standaard ‘people’-processen te automatiseren via aanpasbare en gemakkelijk te stroomlijnen digitale workflows.

Meer informatie
Smart Document Generation

Verhoog de efficiëntie doordat HR onmiddellijk documenten kan aanmaken met behulp van sjablonen en gestandaardiseerde teksten, en er gemakkelijk automatisch personeelsgegevens in kan verwerken.

Meer informatie
Klantervaringen

Neem het niet zomaar van ons aan

Wolters Kluwer Logo

“Het was belangrijk voor ons om platforms te gebruiken die uitgebreid kunnen worden.”

Besparen op het uitvoeren van handmatige processen door middel van een HRSD platform dat HR helpt focussen op hun rol als consultants en mee blijft evolueren.

Lees meer
Unilever Logo

“Mit UKG sind wir autonomer und viel schneller”

Unilever erreicht mit UKG HRSD eine 97%ige Akzeptanzrate des Tools unter den Mitarbeitenden und verbessert nachhaltig die HR-Services

Lees meer
Ga met ons in gesprek

Wij helpen grote én kleine bedrijven bij het vinden van de juiste software en tools voor hun teams.