UKG HR Service Delivery – Advanced Analytics

Optimaliseer je HR Service Delivery met op gegevens gebaseerde inzichten.

Unlock deeper insightsBenut diepere inzichten in je unieke werkwijzen en doelstellingen. Zo krijg je meer zicht op en inzicht in interacties met medewerkers en prestaties op het gebied van HR. 

advanced analytics

Inbegrepen

Verbeter jouw HR Service Delivery en productiviteit met gegevensgestuurde inzichten achter UKG People Assist en UKG Document Manager. Zo kun jjij jouw mensen beter ondersteunen, de employee experience verbeteren en zinvolle relaties ontwikkelen om de impact van je bedrijfsdoelstellingen te vergroten.

KPI-monitoring
Volg en rapporteer proactief over KPI's, en verkrijg een duidelijk inzicht in de gemiddelde responstijd, het aantal inkomende verzoeken, de tevredenheidsgraad en nog veel meer.
Configureerbare dashboards

Bouw op maat gemaakte rapporten en gemakkelijk te lezen dashboards, die gebaseerd zijn op je bedrijfsbehoeften en je prioritaire KPI's meten en bijhouden.

Vermijd knelpunten

Verhoog de productiviteit van HR door eenvoudig op te sporen op welke punten de tijd en middelen van HR kunnen vastlopen. Maak een nieuwe verdeling voor de inspanningen van de teams, ter ondersteuning van jouw medewerkers.

Proactieve naleving

Zorg dat je van tevoren inzicht krijgt in documenten die dreigen te ontbreken of verlopen, zodat je dat direct aan kunt pakken.

Verbeterde employee experience

Zorg dat je de behoeften van mensen beter begrijpt en optimaliseer de kennisbank binnen UKG People Assist met inzichten in de meest voorkomende verzoeken van medewerkers.

HR Service Delivery van UKG
Effectieve HR Service Delivery

We bieden je een betere manier om jouw personeel te ondersteunen bij hun werknemersverzoeken en belangrijke werk- en privéaangelegenheden. Met HR-digitalisering, procesautomatisering en inzichten in serviceniveaus.

UKG HR Service Delivery
Ga met ons in gesprek

Wij helpen grote én kleine bedrijven bij het vinden van de juiste software en tools voor hun teams.

ready to chat