UKG HR Service Delivery – Digital Process Manager

Digitaliseer end-to-end workflows in HR

Behaal snelle en grote winst met een intelligent procesautomatiseringshulpmiddel, waarmee HR eenvoudige tot complexe interacties tussen HR en medewerkers kan opzetten, automatiseren en beheren, en tegelijkertijd belangrijke gebeurtenissen in het werk- en privéleven kan ondersteunen.

digital process manager

Inbegrepen

Het ondersteunen van belangrijke gebeurtenissen in het werk- en privéleven, zoals interne overplaatsingen, onboarding, of cross-boarding, kan ingewikkeld zijn, afhankelijk van het soort medewerker, diens functie of locatie. Met UKG Digital Process Manager kan HR meer lokale processen bouwen bovenop de globale processen binnen de HRIS, om hun mensen meer op maat gemaakte, betrouwbare ondersteuning te bieden - ongeacht in welke bedrijfstak of waar ze werken.

Flexibele ondersteuning

Zorg dat HR eigen workflows kan configureren en on-demand HR-processen kan automatiseren waarmee ze hun mensen binnen enkele minuten kunnen ondersteunen - of het nu gaat om een interne overplaatsing, een aanvraag voor zwangerschapsverlof of om een inwerktraject.

Aanpasbare formulieren

Maak in enkele minuten gestructureerde formulieren aan die voldoen aan bedrijfsbeleid of plaatselijke wettelijke eisen, en die beheerders op elk moment eenvoudig kunnen bijwerken om up-to-date te blijven met de veranderende richtlijnen.

Gecentraliseerd takenbeheer

Lever HR-ondersteuning van het hoogste niveau met een allesomvattend overzicht van openstaande processen, integreer documenten en onderneem actie op openstaande taken, allemaal vanuit één gecentraliseerde plek.

Gepersonaliseerde employee experience

Stem employee experience en interactie met medewerkers op elkaar af, door automatisch de locatie en afdeling van de medewerker in te vullen en te zorgen voor de juiste ondersteuning voor elke werk- of privéaangelegenheid.

HR Service Delivery van UKG
Effectieve HR Service Delivery

We bieden je een betere manier om jouw personeel te ondersteunen bij hun werknemersverzoeken en belangrijke werk- en privéaangelegenheden. Met HR-digitalisering, procesautomatisering en inzichten in serviceniveaus.

UKG HR Service Delivery
Ga met ons in gesprek

Wij helpen grote én kleine bedrijven bij het vinden van de juiste software en tools voor hun teams.