UKG HR Service Delivery – Employee Vault

Geef medewerkers meer controle over hun persoonlijke documenten

Zorg dat huidige én voormalige medewerkers op onafhankelijke wijze alle arbeidsdocumenten kunnen beheren vanuit een beveiligde privé-account, waardoor ze meer controle en een verbeterde toegang tot hun persoonlijke gegevens hebben.

employee vault

Inbegrepen

Zorg dat iedereen over zijn belangrijke documenten kan beschikken, ook na afloop van het dienstverband, en maak het ze zo gemakkelijk mogelijk doordat papierwerk helemaal overbodig wordt. Met 10 GB persoonlijke opslagruimte binnen de UKG Employee Vault kunnen je huidige en vroegere medewerkers al hun HR-documenten tot 50 jaar lang ontvangen en veilig bewaren.

Belangrijke documenten, aangeleverd

Verstuur gemakkelijk loonstrookjes en HR-documenten binnen een veilig en collaboratief platform dat met je HRIS verbonden is, en deel veilig documenten met huidige en vroegere medewerkers binnen een met een wachtwoord beveiligd portaal.

Doorlopende toegang

Met 10 GB aan persoonlijke opslagruimte, hebben je medewerkers op elk moment toegang tot belangrijke documenten, vanaf het toestel van hun keuze, en zelfs na afloop van hun dienstverband.

Geoptimaliseerde workflows

Maak gebruik van intelligente technologie om documenten van medewerkers automatisch te sorteren, van een tijdstempel te voorzien en te archiveren, zodat er meer tijd overblijft voor strategische HR-taken.

Privacyvoorschriften

Bescherm de integriteit van gegevens gedurende de hele levenscyclus van documenten met de UKG Employee Vault en Document Manager, via veilige tweefactorauthenticatie (2FA) en zorg dat de AVG en andere plaatselijke voorschriften worden nageleefd.

HR Service Delivery van UKG
Effectieve HR Service Delivery

We bieden je een betere manier om jouw personeel te ondersteunen bij hun werknemersverzoeken en belangrijke werk- en privéaangelegenheden. Met HR-digitalisering, procesautomatisering en inzichten in serviceniveaus.

UKG HR Service Delivery
Ga met ons in gesprek

Wij helpen grote én kleine bedrijven bij het vinden van de juiste software en tools voor hun teams.