UKG HR Service Delivery - People Assist

Zorg dat medewerkers kunnen werken met HR selfservice

Dan kan HR zich concentreren op meer strategische initiatieven en verlicht ondertussen de administratieve lasten.

people assist

Inbegrepen

Zorg voor een betere employee experience voor al jouw mensen in de hele organisatie met oplossingen waarmee jouw HR-team mensen op een zinvolle manier kunnen begrijpen en ondersteunen. Zorg dat jouw medewerkers gepersonaliseerde HR-informatie kunnen vinden en dat HR meer tijd heeft om zich op meer strategische HR initiatieven te concentreren.

Gecontextualiseerde kennisbank

Zorg dat medewerkers de antwoorden kunnen vinden op HR-gerelateerde vragen in een doorzoekbaar en gepersonaliseerd kennisportaal, waarin, op basis van de plaats, afdeling en titel van de medewerker, alleen die artikelen worden weergegeven die de medewerker nodig heeft.

Configureerbare workflows

Ondersteun alle werk- en privéaangelegenheden van je medewerkers met aangepaste globale of lokale processen die zich aanpassen aan de eigenschappen van de medewerker. Daarnaast centraliseer je het taakbeheer en de stappen binnen het proces.

Employee Case Management

Dien complexere verzoeken in bij HR of vul een formulier in om een verzoek te starten, dat automatisch naar de juiste HR-medewerker wordt geleid op basis van vooraf gedefinieerde workflows.

Geoptimaliseerde Service Delivery

Volg en rapporteer belangrijke statistieken zoals SLA-prestaties, verzoeken per categorie en de tijd die het kost om op te lossen. Zo breng je voortdurend verbetering aan in de HR Service Delivery.

HR Service Delivery van UKG
Effectieve HR Service Delivery

We bieden je een betere manier om jouw personeel te ondersteunen bij hun werknemersverzoeken en belangrijke werk- en privéaangelegenheden. Met HR-digitalisering, procesautomatisering en inzichten in serviceniveaus.

UKG HR Service Delivery
Ga met ons in gesprek

Wij helpen grote én kleine bedrijven bij het vinden van de juiste software en tools voor hun teams.