UKG HR Service Delivery – Smart Document Generation

Maak complexe, gedetailleerde documenten aan binnen enkele seconden

Profiteer van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van documentbeheer. Maak met een paar muisklikken nauwkeurige en gedetailleerde documenten aan voor medewerkers. Zo kun je besparen, menselijke fouten tot een minimum beperken en het risico op niet-naleving verminderen.

smart document generation

Inbegrepen

Smart Document Generation geeft je de hulpmiddelen die je nodig hebt om op een eenvoudige manier documenten aan te passen, fouten te verminderen en bestanden veilig te beheren

Dynamische, op logica gebaseerde sjablonen

Ondersteun alle werk- en privéaangelegenheden, zoals aanbiedingen van een functie, interne overplaatsingen en nog veel meer, met intuïtieve, op logica gebaseerde sjablonen die automatisch gevuld worden met gegevens uit jouw bestaande HR systeem.

KPI-prestaties

Strategische HR-teams kunnen de hele levenscyclus van documenten beheren, van het aanmaken ervan tot het verzenden van bestanden voor elektronische handtekening en het bijhouden van de tijd en snelheid van voltooiing.

Consequente communicatie

Zorg dat het niet meer nodig is informatie handmatig te kopiëren en te plakken, en zorg er tegelijk voor dat in het bedrijf één consequente vorm gehanteerd wordt bij de communicatie met medewerkers.

Naleving HR

Verwerk in contracten de juiste clausules, bewoordingen en belangrijke details op basis van het functieniveau of de locatie van een medewerker - en controleer tegelijk de versie en de toegangsrechten van documenten.

HR Service Delivery van UKG
Effectieve HR Service Delivery

We bieden je een betere manier om jouw personeel te ondersteunen bij hun werknemersverzoeken en belangrijke werk- en privéaangelegenheden. Met HR-digitalisering, procesautomatisering en inzichten in serviceniveaus.

UKG HR Service Delivery
Ga met ons in gesprek

Wij helpen grote én kleine bedrijven bij het vinden van de juiste software en tools voor hun teams.