UKG Pro Workforce Management

Global workforce management voor de complexe behoeften per sector

Onze dynamische, mensgerichte oplossingen voor workforce management zijn ontwikkeld voor wereldwijde organisaties in specifieke sectoren met hun eigen behoeften en verbeteren de productiviteit en de werkervaring voor iedereen.

UKG Pro Workforce Management
Simplified workdays for not-so-simple industries
Eenvoudige oplossingen voor niet-zo-eenvoudige sectoren

Voorzie in de specifieke behoeften van uw medewerkers met functionaliteit die speciaal op uw type organisatie is toegesneden, gesteund door experts die uit ervaring weten wat u meemaakt.

Know what's going on — and what to do
Weet wat er speelt – en wat u kunt doen

Neem betere en snellere beslissingen en bied uw mensen de flexibiliteit waar ze om vragen met roostersuggesties op basis van AI.

Seamless Extensibility
Naadloos uitbreidbaar

Profiteer van een modern, uitbreidbaar platform dat niet alleen het dagelijkse personeelsbeheer voor zijn rekening neemt maar ook naadloos op uw enterprisesystemen aansluit en de innovatie versnelt.

Functies UKG Pro Workforce Management

Ontdek hoe onze AI-tools voor workforce management u helpen om het tijd- en aanwezigheidsbeheer te stroomlijnen, de inroostering te optimaliseren en een werkplek te creëren waar uw mensen optimaal tot hun recht komen.

TIJD EN AANWEZIGHEID

Beheer de gewerkte uren, de aanwezigheid en de activiteit van uw medewerkers en verzamel data om werk- en loonberekeningsregels uit te voeren en uitzonderingen te beheren met het oog op compliance en kostenbeheersing.

Meer informatie
Roosteren

Profiteer van inzichten in de personeelsbezetting om een optimale dekking te garanderen voor elke dienst, elke dag opnieuw, terwijl uw werknemers meer flexibiliteit krijgen voor de tijdstippen en de manier waarop ze werken.

Meer informatie
Analytics

Geef frontlijnmanagers snelle en toepasbare inzichten in de productiviteit van hun team op elk moment – gesteund door data.

Meer informatie
Compliance

Zorg dat uw organisatie de wet- en regelgeving voor uw sector altijd een stap vóór blijft met de juiste inzichten, informatie en tools.

Meer informatie
KLANTERVARINGEN
Neem het niet zomaar van ons aan

“UKG gives us the visibility into … operations to make informed business decisions.”

Moving to UKG Dimensions has given Biltmore access to people and operational data, streamlined hiring and onboarding, and improved payroll accuracy.

Lees meer
Ga met ons in gesprek

Wij helpen grote én kleine bedrijven bij het vinden van de juiste software en tools voor hun teams.