Kies UKG Ready – Access Control

Beheer de toegang tot jouw bedrijfspanden en -terreinen

Verstrek gecontroleerde toegang tot je bedrijfsfaciliteiten, voor de veiligheid van je personeel, beveiliging van het intellectueel eigendom en bescherming van de reputatie van je organisatie.

UKG Ready Access Control

Inbegrepen

Met de eenvoudige, intuïtieve interface van UKG Ready™ Access Control kun je de toegang tot bedrijfspanden en -terreinen reguleren, de stroom van werknemers en bezoekers beheren en eenvoudig toegangsrechten tot bedrijfsruimten verlenen.

Volledig geïntegreerd

Gebruik Access Control als een op zichzelf staand product of als volledig geïntegreerd onderdeel van je personeelsbeheeroplossing — gewoon op hetzelfde platform.

controls-person-40
Intuïtieve interface

Je kunt snel en eenvoudig beleidslijnen en toegangsrechten toewijzen aan individuele werknemers, locaties en tijdstippen, om zo de toegang tot jouw faciliteiten te bewaken en beheren met elektronische toegangssystemen.

Betrouwbare bescherming

Reguleer de toegang tot de bedrijfsruimten van de organisatie, zodat je met een toegangscontrolesysteem bijdraagt aan een volledige bescherming van wat jouw organisatie het meest waardevol acht — personeel, eigendommen én reputatie.

UKG Ready
Flexibele, naadloze HR voor leanere teams

Benut de kracht van HR, talentenbeheer, salarisadministratie en urenregistratie vanuit één oplossing. Je levert een moderne, gepersonaliseerde ervaring die garant staat voor verbeterde efficiëntie en eenvoudigere compliance.

UKG Ready
Jouw betere toekomst begint vandaag

Ontdek zelf hoe je met onze payroll- en HR-oplossingen een betere werkervaring voor je personeel kunt creëren.

Your better tomorrow starts today