UKG Ready - Analytics

Maak gebruik van proactieve, praktische en betrouwbare begeleiding

Vergaar automatisch de inzichten die je nodig hebt om zeker te weten dat je de juiste beslissingen neemt, zonder dat jouw werklast toeneemt.

UKG Ready - Analytics
Inbegrepen

Automatisch advies waarmee je inzicht krijgt in waar mogelijkheden liggen voor verbetering, zodat je zoveel mogelijk tijd overhoudt. De nadruk ligt hier op de gegevens die nodig zijn om zinvol te kunnen handelen, zodat je een proactieve, positieve invloed kunt uitoefenen.

Uitgebreide rapportage

Toegang tot essentiële, real-time rapportage en dashboards wanneer  je die het meest nodig hebt.

Bruikbare inzichten

Vergaar waardevolle inzichten en uitvoerbare adviezen over zaken als risico op vertrek van werknemers en vermoeidheid, zodat jij jouw mensen langer kunt aanhouden door middel van personeelanalyse.

Benchmarks

Inzicht in wat ‘normaal’ is voor jouw organisatie, gebaseerd op vergelijkbare andere organisaties, identificeer snel uitschieters, en beperk de risico's ter bevordering van positieve verandering.

feedback-people-40
Analyse van sentiment

Vergaar inzicht in wat mensen vinden van belangrijke activiteiten of initiatieven, en gebruik samengevatte trends om bij te sturen.

Overal en altijd toegang tot de oplossing

Ontvang notificaties met waardevolle inzichten op en onderneem direct actie met behulp van uw mobiele telefoon.

UKG Ready Solution Helps Conover360 Close 80 Percent of Deals

"De tijd die managers moeten besteden aan het goedkeuren en bijhouden van afwezigheidsverzoeken en het afhandelen van absentiekwesties is met wel 75% gedaald. Al die tijd werd vroeger verspild aan onproductieve taken".

Brian Zilo
SPHR Senior Vice President of HR | Lipari Foods
UKG Ready
Flexibele, naadloze HR voor leanere teams

Benut de kracht van HR, talentenbeheer, salarisadministratie en urenregistratie vanuit één oplossing. Je levert een moderne, gepersonaliseerde ervaring die garant staat voor verbeterde efficiëntie en eenvoudigere compliance.

UKG Ready
Jouw betere toekomst begint vandaag

Ontdek zelf hoe payroll- en HR-oplossingen jou op weg helpen bij het creëren van een betere employee experience.

Learn more about our award-winning culture