UKG Ready – Roosteren

Zet de juiste mensen in waar ze het meest nodig zijn

Vereenvoudig het roosteren en neem intelligente beslissingen over de personeelsbezetting, die beantwoorden aan de behoeften van jouw mensen en jouw organisatie.

UKG Ready – Roosteren
Inbegrepen

Publiceer roosters tijdig, beheer de naleving ervan en zorg voor eerlijke en transparante roosters - en dat alles terwijl de productiviteit verhoogd wordt, de betrokkenheid van jouw werknemers vergroot en de arbeidskosten onder controle worden gehouden.

Eenvoudiger roosteren

Maak en beheer snel nieuwe en bestaande roosters die automatisch synchroniseren met klokkaarten en teamnotificaties sturen.

Intelligente suggesties

Laat de oplossing de juiste persoon voor de taak suggereren op basis van belangrijke factoren zoals vaardigheden, voorkeuren, beschikbaarheid, budgetten en meer.

Real-time inzicht

Krijg inzicht in de planning van uren en kosten met behulp van een intuïtieve interface en krachtige, real-time rapportage.

Beheer van naleving

Stel eenvoudig roostervoorschriften in om ervoor te zorgen dat regionale en plaatselijke richtlijnen worden nageleefd, zodat het nalevingsrisico wordt beperkt.

Overal en altijd toegang tot de oplossing

Geef jouw personeel de mogelijkheid hun roosters te bekijken, roostervoorkeuren in te stellen, beschikbaarheid door te geven, diensten te ruilen, persoonlijke en werkagenda's te synchroniseren en nog veel meer, allemaal op hun mobiele telefoon.

UKG Ready Solution Helps Conover360 Close 80 Percent of Deals

"De tijd die managers moeten besteden aan het goedkeuren en bijhouden van afwezigheidsverzoeken en het afhandelen van absentiekwesties is met wel 75% gedaald. Al die tijd werd vroeger verspild aan onproductieve taken".

Brian Zilo
SPHR Senior Vice President of HR | Lipari Foods
UKG Ready
Flexibele, naadloze HR voor leanere teams

Benut de kracht van HR, talentenbeheer, salarisadministratie en urenregistratie vanuit één oplossing. Je levert een moderne, gepersonaliseerde ervaring die garant staat voor verbeterde efficiëntie en eenvoudigere compliance.

UKG Ready
Jouw betere toekomst begint vandaag

Ontdek zelf hoe payroll- en HR-oplossingen jou op weg helpen bij het creëren van een betere employee experience.

Learn more about our award-winning culture