TIME & ATTENDANCE

URENREGISTRATIE & AANWEZIGHEID

Reik jouw personeel de oplossingen aan voor een moeiteloze urenregistratie.

Évaluation de la technologie de gestion des effectifs de nouvelle génération
Laten we het eens hebben over Tijdregistratie en Aanwezigheid
Hoe T&A-systemen leiden tot meer betrokken managers en werknemers die zich op belangrijkere taken kunnen richten.
Stroomlijn je personeelsstrategie en bespaar tijd. Automatiseer saaie, routine taken op het gebied van urenregistratie, aan- en afwezigheidsbeheer. Zo valt er valt er een last van de schouders van je werknemer, en krijg je meer inzicht in dit domein. Waardoor je geïnformeerde beslissingen kunt nemen. En zo profiteert je bedrijf en blijft het compliant.

Waarom UKG kiezen voor uren- en aanwezigheidsregistratie?

Benut de kracht en het potentieel van jouw werknemers, met de oplossingen van UKG® op het gebied van uren- en aanwezigheidsregistratie.

 • Timesheet clock people icon

  Automatisering van uren- en aanwezigheidsregistratie

  Optimaliseer jouw productiviteit door automatisering van routine taken zoals het verzamelen van werkbriefjes, het goedkeuren en bijhouden van urenstaten, het reageren op verlofaanvragen, en het corrigeren van uitzonderingen.

 • Company visibility

  Vergroot jouw zichtbaarheid

  Bekijk relevante informatie in een oogopslag, zoals proactieve aanbevelingen op basis van jouw bedrijfsvoering, zodat je weloverwogen beslissingen kunt nemen waarmee jouw onderneming verder komt.

 • Compliance Superstar

  Compliance handhaven

  Minimaliseer compliance-risico's door automatisering van de berekening van uren, overuren, en vakantiedagen. Ontvang proactieve notificaties met aanbevolen volgende stappen, zodat je snel aanpassingen kunt doen voordat zich fouten kunnen voordoen.

Klantervaringen

Neem het niet zomaar van ons aan

London Energy Logo

"UKG geeft ons een compleet overzicht van de afwezigheidsgegevens en stelt ons in staat de productiviteit nauwkeurig te meten."

LondonEnergy profiteert met UKG van sterk verbeterde productiviteit en een compleet beeld van het personeelsbestand.

Lees meer
Wolters Kluwer Logo

“Het was belangrijk voor ons om platforms te gebruiken die uitgebreid kunnen worden.”

Besparen op het uitvoeren van handmatige processen door middel van een HRSD platform dat HR helpt focussen op hun rol als consultants en mee blijft evolueren.

Lees meer
Worldline Logo

“Ik raad UKG ten zeerste aan…“

Aanzienlijke kostenbesparingen dankzij de afschaffing van de opslag van papieren dossiers en een flexibel platform met UKG HRSD.

Lees meer
UKG Pro Workforce Management
UKG Pro Workforce Management
Wereldwijd personeelsbeheer voor grote organisaties

Ontdek onze op kunstmatige intelligentie gestoelde personeelsoplossingen met branche-ervaringen op maat — gebouwd op een intelligent platform dat je operationele inzichten biedt waarmee jouw personeel het beste uit zichzelf kan halen.

UKG Ready
UKG Ready
Flexibele, naadloze HR voor leanere teams

Benut de kracht van HR, talentenbeheer, salarisadministratie en urenregistratie vanuit één oplossing. Je levert een moderne, gepersonaliseerde ervaring die garant staat voor verbeterde efficiëntie en eenvoudigere compliance.

UKG HR Service Delivery
HR Service Delivery van UKG
Effectieve HR Service Delivery

We bieden je een betere manier om jouw personeel te ondersteunen bij hun werknemersverzoeken en belangrijke werk- en privéaangelegenheden. Met HR-digitalisering, procesautomatisering en inzichten in serviceniveaus.

Jouw betere toekomst begint vandaag

Ontdek zelf hoe payroll- en HR-oplossingen jou op weg helpen bij het creëren van een betere employee experience.

Learn more about our award-winning culture