Workforce Management

Workforce Management

Zet mensen in hun kracht met operationele uitmuntendheid.

Guía de Soluciones de UKG Dimensions
UKG Pro Workforce Management Solution Guide
Doorbraken in technologie hebben invloed op bijna alle aspecten van ons leven: van hoe we omgaan met vrienden tot hoe we onze organisaties aansturen.
Laten we eerlijk zijn. Workforce management, waaronder urenregistratie en roosterindelingen, vormt behalve een essentieel onderdeel van jouw bedrijfsvoering helaas ook een onnodige last voor veel managers en werknemers. Het geheim schuilt in het creëren van evenwicht door het inzetten van oplossingen waarmee jij jouw productiviteit kunt optimaliseren en tegelijkertijd jouw werknemers inspireert en motiveert.

Waarom kiezen voor een Workforce Management System van UKG?

Je kunt roosters, urenregistratie, aan- en afwezigheid stroomlijnen en nog heel veel meer, zodat jouw personeel en jouw onderneming hun volledige potentieel kunnen bereiken.

 • People icon

  Stimuleer een cultuur waarin actie centraal staat

  Geef jouw managers de tools en data in handen waarmee zij snel geïnformeerde en ethisch verantwoorde beslissingen kunnen nemen, zodat zij zich kunnen richten op bedrijfsdoelstellingen en innovatie kunnen aanjagen.

 • Arrow right left icon

  Empowerment door efficiëntie

  Geef jouw werknemers overal en vanaf ieder apparaat toegang tot het systeem waarmee zij kunnen inklokken, diensten kunnen ruilen en verlof kunnen aanvragen. Dan kunnen zij hun energie steken in strategischere taken.

 • Global icon

  Beheer op wereldwijde schaal

  Je kunt zonder problemen opschalen naar een wereldwijd niveau als je kiest voor het vereenvoudigen van compliance op het gebied van arbeidsrecht, roosternormen en beleid omtrent urenregistratie, waarbij je ook eventuele taal-en cultuurverschillen respecteert.

Klantervaringen

Neem het niet zomaar van ons aan

Wolters Kluwer Logo

“Het was belangrijk voor ons om platforms te gebruiken die uitgebreid kunnen worden.”

Besparen op het uitvoeren van handmatige processen door middel van een HRSD platform dat HR helpt focussen op hun rol als consultants en mee blijft evolueren.

Lees meer
London Energy Logo

"UKG geeft ons een compleet overzicht van de afwezigheidsgegevens en stelt ons in staat de productiviteit nauwkeurig te meten."

LondonEnergy profiteert met UKG van sterk verbeterde productiviteit en een compleet beeld van het personeelsbestand.

Lees meer
UKG Pro Workforce Management
UKG Pro Workforce Management
Wereldwijd personeelsbeheer voor grote organisaties

Ontdek onze op kunstmatige intelligentie gestoelde personeelsoplossingen met branche-ervaringen op maat — gebouwd op een intelligent platform dat je operationele inzichten biedt waarmee jouw personeel het beste uit zichzelf kan halen.

UKG HR Service Delivery
HR Service Delivery van UKG
Effectieve HR Service Delivery

We bieden je een betere manier om jouw personeel te ondersteunen bij hun werknemersverzoeken en belangrijke werk- en privéaangelegenheden. Met HR-digitalisering, procesautomatisering en inzichten in serviceniveaus.

UKG Ready
UKG Ready
Flexibele, naadloze HR voor leanere teams

Benut de kracht van HR, talentenbeheer, salarisadministratie en urenregistratie vanuit één oplossing. Je levert een moderne, gepersonaliseerde ervaring die garant staat voor verbeterde efficiëntie en eenvoudigere compliance.

Jouw betere toekomst begint vandaag

Ontdek zelf hoe payroll- en HR-oplossingen jou op weg helpen bij het creëren van een betere employee experience.

Learn more about our award-winning culture