Our Purpose is People

Bij UKG staat de mens centraal

Wij staan achter ons motto en geloven dat medewerkers die zich gewaardeerd voelen, veel beter in staat zijn om hun talenten te ontwikkelen en in te zetten. Wij geloven dat wanneer mensen zich gewaardeerd voelen en het gevoel hebben dat ze erbij horen, hun innovatieve geest alle ruimte krijgt om tot uiting te komen en ze hun unieke talenten kunnen aanboren ten bate van zichzelf, hun team, hun bedrijf, hun klanten en hun community.

Environmental, Social, and Governance (ESG) at UKG

Milieu, Maatschappij en Bestuur (Environmental, Social, and Governance, ESG) bij UKG

Wij hebben de zorg voor onze medewerkers, klanten en onze communities hoog in het vaandel staan. Het doel van ons ESG-programma is het ondersteunen, coördineren en optimaliseren van de vele activiteiten die we ondernemen vanuit onze overtuigingen. Maar ook om op zoek te gaan naar kansen om onze verbintenissen uit te breiden en te versterken, en de positieve effecten die we realiseren aan te tonen door meetbare vooruitgang en tastbare resultaten.

We zijn ‘United’, ‘Kind’ en ‘Growing’ (verenigd, vriendelijk en groeiend)

Onze waarden en gedragingen bij UKG vormen de basis voor wie we zijn. Ze dragen bij aan professioneel en persoonlijk succes voor U Krewers over de hele wereld en zorgen er tegelijk voor dat we "bij UKG staat de mens centraal” uitdragen. Zo kunnen we levenslange partnerschappen opbouwen met onze klanten en technologie leveren voor mensen die verder denken dan aan werk alleen.

 • United

  United

  Samen zijn we beter.

 • Kind

  Kind

  We zullen het juiste doen.

 • Thrive

  Growing

  Wij kunnen het verschil maken.

Chris Todd, President UKG

“Zinvol werk en goede banen hebben een directe impact op de samenleving en onze leefomgeving. Met onze waarden en gedragsvormen brengen we ons motto ‘Bij ons draait alles om mensen’ voor onze klanten in praktijk, zodat ook zij hun mensen wereldwijd zinvol en doelgericht werk kunnen bieden.”

CHRIS TODD
Chief Executive Officer | UKG 
A diverse and inclusive culture of belonging

Een diverse en inclusieve cultuur waarin saamhorigheid centraal staat

Ondernemingen slagen wanneer alle personen gerespecteerd worden, alle stemmen gehoord worden en alle medewerkers de nodige steun en middelen krijgen om zich als professional en als mens te ontplooien. Diversity, Equity, Inclusion & Belonging (DEI&B) bij UKG richt zich op het neerzetten van een inclusieve omgeving waarin verschillen worden gerespecteerd en onze innovatieve geest volop de ruimte krijgt om tot uiting te komen.

Een awardwinnende werkplek vanwege onze medewerkers

Bij UKG staan onze mensen centraal. Het zijn mensen die elkaar inspireren tot grootse daden, waardoor we beter voor elkaar, onze families, onze samenleving en onze klanten kunnen zorgen. Wij zijn er dan ook trots op dat we een awardwinnende bedrijfscultuur hebben gecreëerd, waardoor we ons elke dag opnieuw geïnspireerd voelen. Zo kunnen we betere producten leveren en betere diensten leveren aan onze klanten.

ONZE ONDERSCHEIDINGEN

Fortune America's Most Innovative Companies 2023
TIME World's Best Companies 2023 Badge
Careers at UKG

Loopbanen bij UKG

Wij streven ernaar om onze medewerkers een werkomgeving te bieden waarin ze alle tools en middelen ter beschikking hebben om met zelfvertrouwen en inspiratie te werk te gaan. Ontdek de loopbaanmogelijkheden over de hele wereld.

Hoe vinden medewerkers het om bij UKG te werken?

Ontdek wat het inhoudt om bij UKG te werken. Lees in de reviews op online beoordelingssites — wat onze medewerkers echt van ons bedrijf vinden.

How Do Employees Feel About Working at UKG?

"Een dynamische werkomgeving waar jij het verschil kunt maken."

Senior Manager | Massachusetts | VS
Jouw betere toekomst begint vandaag

Ontdek zelf hoe HR- en payroll-oplossingen jou op weg helpen bij het creëren van een betere employee experience voor je personeel.

Your better tomorrow starts today