people volunteering
volunteers building a bike
volunteer serving food
UKG employees at a charity run event
disaster relief volunteer

Goede doelen en vrijwilligerswerk door UKG

Geven vormt de kern van onze bedrijfscultuur

UKG richt zich op het helpen van mensen die behoefte hebben aan gezondheidszorg, maatschappelijke voorzieningen, onderwijs en veiligheid.

Bij UKG
Bij ons staat de zorg voor onze medewerkers, klanten en samenleving hoog in het vaandel.

Daarom hebben we richtlijnen opgesteld, zodat onze bedrijfsvoering de normen en waarden van onze klanten, hun personeel, maar ook die van de maatschappij ondersteunen en benadrukken. We werken daarnaast het hele jaar door samen met een aantal non-profitorganisaties, doen mee aan liefdadigheidsprojecten en leveren overal ter wereld ondersteuning aan goede doelen.

Onze filosofie van geven

Onze liefdadigheidsprojecten onder de vlag "UKG giving" worden overal ter wereld tot uitvoering gebracht en wij kiezen er specifiek voor om vooral organisaties die op lokale schaal actief zijn te steunen door middel van donaties, matching gifts en vrijwilligerswerk. Geven is een cruciaal onderdeel van onze bedrijfscultuur en we blijven ons platform en onze middelen inzetten om anderen te helpen. Onze bijdrage en die van anderen helpen een wereld te creëren waarin we om elkaar geven, elkaar vooruithelpen en onze planeet beschermen.

4M $
 
Dit bedrag is door UKG en onze werknemers gedoneerd in 2021, in de vorm van bedrijfsschenkingen en matching-campagnes.
170+
 
Zoveel non-profitorganisaties werden in 2021 wereldwijd ondersteund door UKG en onze werknemers.
volunteers shaking hands

“Ik werk al 30 jaar in de non-profitsector en heb met eigen ogen gezien welke impact UKG heeft gemaakt in Broward County en andere regio’s in Amerika. UKG heeft talloze goede doelen gesteund en ik zie dat, naarmate het bedrijf groeit, de impact en financiële steun van UKG meegroeit! Dit bedrijf levert een grote bijdrage aan het succes van talloze goede doelen en ik ben er dan ook trots op om met UKG samen te werken.”

David Pinsker
Senior Director of Field Operations | Mothers Against Drunk Driving (MADD)
Supporting Our Communities in Times of Crisis

Onze samenleving ondersteunen in crisistijden

Van een pandemie die ons leven op z'n kop zet tot een natuurramp; UKG steekt de handen uit de mouwen in crisistijden door financiële hulp en vrijwilligersondersteuning te bieden aan mensen in nood, via onze lokale, landelijke en internationale gemeenschappen. Met onze eigen Pro Giving-oplossing kunnen werknemers van UKG gehoor geven aan de roep om hulp. Zo kunnen ze doneren via niet afgetopte matching-campagnes en de broodnodige middelen leveren aan mensen in rampgebieden.

Campagnes gericht op geven

Bekijk hieronder recente voorbeelden van campagnes gericht op geven, geleid door werknemers. Voor een gedetailleerd overzicht van onze recente charitatieve projecten en een uitgebreide kijk op het donatieprogramma van ons bedrijf, bekijk je het meest recente Rapport van UKG Giving .

Hulp voor Oekraïne

Om de mensen te steunen die in 2022 hun huis moesten ontvluchten in Oekraïne en zwaar te lijden hebben door de oorlog die daar nog altijd woedt, doneerden UKG en onze werknemers aan USA for UNHCR, UNHCR Canada, en het International Rescue Committee. Samen hebben wij meer dan 300.000 dollar ingezameld.

Bosbranden in Colorado

Om ondersteuning te bieden aan de mensen die in 2021 getroffen zijn door de bosbranden in Colorado, doneerden UKG en onze werknemers aan het Amerikaanse Rode Kruis en The Center for Disaster Philanthropy. We hebben samen bijna 80.000 Amerikaanse dollar ingezameld.

Winterstormen in Texas

Om de miljoenen mensen in Texas te helpen die werden getroffen door de winterstormen in 2021, doneerden UKG en onze medewerkers aan Feeding Texas en het Amerikaanse Rode Kruis. Samen hebben we meer dan 259.000 Amerikaanse dollar opgehaald.

Giving Campaigns

Tornado's in Kentucky

UKG ging een samenwerking aan met het Amerikaanse Rode Kruis, The Center for Disaster Philanthropy en World Central Kitchen. Het doel: financiële hulp bieden aan de inwoners van Kentucky en omringende staten die in 2021 werden getroffen door allesverwoestende tornado's. Samen hebben we 180.000 Amerikaanse dollar ingezameld.

Surfside Condo Collapse

Er was dringende hulp nodig voor gezinnen van slachtoffers die in 2021 hun thuis kwijtraakten toen het appartementencomplex Champlain Towers South instortte. UKG deed een aanzienlijke donatie aan Support Surfside.

Hulpactie COVID-19 in India

In 2021 had COVID-19 een enorme impact op de levens van miljoenen mensen in India. UKG en onze werknemers doneerden aan de hulporganisatie Direct Relief. Samen hebben we 276.000 dollar ingezameld voor zuurstof, medicijnen en andere hulpmiddelen voor gezondheidscentra, ten behoeve van mensen in nood.

Giving Campaigns

Steun voor Amerikanen van Aziatische en Oceanische afkomst

UKG en onze werknemers doneerden in 2021 aan de organisaties die zich inzetten voor Amerikanen van Aziatische en Oceanische afkomst die nog vaak het slachtoffer zijn van gewelddaden, intolerantie en discriminatie: het AAPI Community Fund, Stop AAPI Hate, en de Canadian Race Relations Foundation. Samen hebben we 240.000 dollar ingezameld.

Hulp aan St. Vincent

Naast onze steun voor de AAPI-gemeenschap, boden we onze hulp aan de mensen die werden getroffen door de uitbarsting van de vulkaan La Soufrière op het eiland St. Vincent, in 2021. UKG deed een aanzienlijke donatie om de kosten te kunnen dekken voor het transport van medische hulpmiddelen naar het eiland, in samenwerking met de hulporganisatie Direct Relief.

Serving Our Communities Through Volunteering

De samenleving steunen met vrijwilligerswerk

Iets geven van onszelf om anderen te kunnen helpen, is onderdeel van onze bedrijfscultuur. Het hele jaar door verzorgen U Krewers vrijwilligerswerk, overal ter wereld. Zij ondersteunen hun eigen gemeenschap — van het bieden van hulp aan voedselbanken en het meedoen aan hardloopwedstrijden om geld in te zamelen, tot het bezoeken van lagere scholen en het inzamelen van kleding voor dak- en thuislozen. Om deze steun nog verder uit te breiden, stimuleert UKG werknemers om hun ongelimiteerde betaalde vrije uren in te zetten voor vrijwilligerswerk naar keuze, zodat zij zich kunnen richten op het ondersteunen van die doelen die hen nauw aan het hart liggen.

Werknemers inspireren te dienen

Onze cultuur van geven inspireert U Krewers ook om buiten het werk om vrijwilligerswerk te doen en steun te bieden in hun gemeenschap. Een van onze medewerkers in de Verenigde Staten startte de beweging “Craft Inspired” met als doel samen te werken met andere U Krew crafters en onze werknemersgroep, om kapjes, mondmaskers, dekens en nog veel meer te maken voor de mensen die dit zo hard nodig hebben.

Een andere U Krewer, werkzaam in ons deelhoofdkantoor in Weston in de VS, richtte haar eigen non-profitorganisatie op, samen met haar beste vriendin. Met hun "100 People Project" doneren zij boodschappen aan alleenstaande ouders die werkloos zijn, schoolmaterialen aan kinderen op scholen in Zuid-Florida en regelen zij vrijwilligers ter plaatse in gemeenschappen getroffen door orkanen.

woman styling a girls hair

Ondersteuning voor onze werknemers en hun gezinnen

Ter erkenning en ondersteuning van onze werknemers en hun gezinnen, zij die direct getroffen zijn door COVID-19, heeft UKG de PeopleInspired Giving Foundation opgericht. Deze stichting is een Algemeen Nut Beogende Instelling gericht op het verlenen van financiële ondersteuning aan werknemers van UKG die fysiek, financieel, emotioneel of anderszins getroffen zijn door een tragische gebeurtenis — de coronapandemie of een andere tragische gebeurtenis — zoals wanneer een partner zijn of haar baan verliest, of een ouder ernstig ziek wordt. Wij hebben inmiddels al honderdduizenden dollars ingezameld om honderden werknemers van UKG en hun gezinnen te kunnen helpen.

3 women smiling

Onze klanten inspireren te geven

UKG Pro Giving werd in 2020 gerealiseerd. Deze oplossing stelt organisaties in staat op eenvoudige wijze een charitatieve campagne op te zetten en werknemers te motiveren te doneren aan goede doelen. In dezelfde liefdadigheidsgeest bieden wij Giving kosteloos aan onze klanten aan. We zijn er trots op te kunnen melden dat onze klanten miljoenen dollars hebben gedoneerd via ons platform Giving, ter ondersteuning van non-profitorganisaties, zoals het Amerikaanse Rode Kruis, Meals on Wheels, en Feeding America.

Ontvang het nieuwste ESG-rapport van UKG

Lees meer over ons uitgebreide ESG-programma, beleidslijnen, onze werkwijzen en de voortgang die we in het afgelopen jaar hebben geboekt.