Hero Image
Chris Todd
Chris Todd
Chief Executive Officer
Biography

Chris Todd is de Chief Executive Officer van UKG. Chris gelooft in de kracht van zinvol werk en de impact die goede banen hebben op de samenleving door mensen een doel te geven en uiteindelijk bij te dragen aan een betere wereld. Chris zet zich elke dag volledig in om ervoor te zorgen dat UKG-medewerkers het motto 'Bij ons draait alles om mensen' in praktijk brengen, zowel door levenslange relaties met klanten op te bouwen en hun medewerkers een bijzondere technologie-ervaring te bieden als door voor elkaar te blijven zorgen in een cultuur waarin diversiteit, gelijkheid, inclusie en saamhorigheid centraal staan.

In zijn functie van CEO is Chris verantwoordelijk voor de dagelijkse bedrijfsvoering en bepaalt hij de strategische, operationele en culturele agenda van het bedrijf. Ook is hij lid van de raad van bestuur van UKG. Voordat hij in 2022 CEO van UKG werd, was Chris vier jaar President. Chris kwam in 2007 bij het bedrijf als Senior Vice President of Services en werd later Chief Services Officer en Senior Vice President of Operations, een functie waarin hij toezicht hield op wereldwijde klantenactiviteiten, informatietechnologie, juridische zaken, inkoop, wereldwijd vastgoed en werkplekdienstverlening.

Eerder in zijn loopbaan werkte Chris bij het managementadviesbureau McKinsey & Company en de investeringsbank S.G. Warburg & Co. Voordat hij bij UKG in dienst trad, was hij lid van het directieteam van Blackbaud, waar hij toezag op de wereldwijde verkoop en activiteiten, inclusief de activiteiten in Australië en het Verenigd Koninkrijk. Chris is aan Yale Law School afgestudeerd als doctor in de rechten en heeft een bachelordiploma geschiedenis en bestuurskunde van Harvard University.