Book icon
E-book

Een stappenplan voor de toekomst

Houd uw HR-productiviteit in eigen hand

Required field
resource reference image

 

Een stappenplan voor de toekomst: Houd uw HR-productiviteit in eigen hand

Als gevolg van de wereldwijde gezondheidscrisis hebben velen in HR een plaatsje verdiend aan de directietafel om het bedrijf en zijn werknemers door een enorme ontwrichting te loodsen. Nu staat de HR-functie onder druk om opnieuw op te treden als de kampioen van de productiviteit.

Bij UKG gaan wij uit van het principe ‘’our Purpose is People’’, dus we zijn ervan overtuigd dat HR de sleutel is tot het ondersteunen van de kracht van het bedrijf. Meer dan ooit tevoren verwachten leiders in organisaties van alle groottes dat HR afdelingen hun business nog verder ondersteunen. Aangezien de vooruitzichten na Covid-19 nog steeds onzeker zijn, worstelen bedrijven momenteel met de uitdaging om zichzelf opnieuw uit te vinden en hun productiviteit te verhogen. HR heeft tenslotte een grote rol te spelen in deze vergelijking.

Deze whitepaper belicht zeven hacks voor HR-professionals om hun functie opnieuw in te richten, en gaat dieper in op hoe de mogelijkheden van technologie optimaal benut kunnen worden om deze visie uit te breiden, zodat HR de productiviteitsuitdaging kan overwinnen.

Deze whitepaper is geschreven door:
Barry Flack
Award-winning HR & Talent Director | HR Tech Advisor | Keynote speaker

Download