Book icon
E-book

Samen sterker: de geïntegreerde toekomst van HCM en workforce management

Het is tijd om meer strategisch na te denken over uw complete personeelsbestand. Ontdek de voordelen van een geïntegreerde aanpak van HCM en workforce management.

Required field
Samen sterker: de geïntegreerde toekomst van HCM en workforce management

Om in het concurrerende en snel veranderende bedrijfsleven van vandaag succesvol te zijn, hebt u behoefte aan een complete HCM-strategie voor het managen, motiveren en behouden van uw hele personeelsbestand – zowel vaste medewerkers als zzp-ers. Dit vereist een centraal, geïntegreerd technologieplatform waarmee uw managers deze holistische strategie effectief kunnen implementeren om de operationele efficiëntie, de medewerkersbetrokkenheid en de financiële resultaten te verbeteren.

Lees ons e-boek met best practices en waardevolle inzichten in de gemeenschappelijke toekomst van human capital management (HCM) en workforce management (WFM), waarin we de volgende vragen beantwoorden:

  • Waarom vroege pogingen om HCM en WFM te integreren niet aan de verwachtingen voldeden
  • Waarom u een geïntegreerd HCM- en WFM-platform nodig hebt om zicht op uw gehele personeelsbestand te krijgen en betere beslissingen te nemen
  • Hoe u met een holistische aanpak van HCM en WFM kunt voldoen aan de hogere verwachtingen van uw medewerkers op het gebied van autonomie, voldoening en betrokkenheid

Download ons informatieve e-boek en lees waarom HCM en WFM geïntegreerd moeten worden in een complete, toekomstgerichte HCM-strategie die voldoet aan de snel veranderende behoeften van uw diverse personeelsbestand.