Book icon
E-book

UKG Dimensions: een modern cloudplatform

De UKG Dimensions™ suite (het vroegere Workforce Dimensions™) gebruikt de nieuwste intelligente technologieën om de volgende generatie workforce management in de moderne cloud mogelijk te maken.

UKG Dimensions: een modern cloudplatform

Lees alles over de technische details van UKG Dimensions, een oplossing die een baanbrekende medewerkerservaring koppelt aan ongekende operationele inzichten waarmee u slimmer kunt werken. Altijd en overal – dankzij de moderne cloud. Als fundament voor UKG Dimensions is het UKG D5™ Platform ondergebracht in de publieke cloud van Google, zodat wij gebruik kunnen maken van de grote investeringen van Google in infrastructuur, netwerken en beveiliging. Deze nieuwe ontwikkeling in technologie voor workforce management is bedoeld om u te helpen bij het optimaliseren van uw meest waardevolle troef: uw mensen. Zo behaalt u een strategisch voordeel en verbetert u de winstgevendheid. Lees deze technische whitepaper voor diepgaande informatie over UKG Dimensions in de moderne cloud, met onder andere:

  • De basistechnologie, inclusief AI, razendsnelle cloudcomputing in het geheugen, een robuust API- en integratieframework, een doorontwikkeld domeinmodel en een uniforme informatiearchitectuur
  • Specificaties, gebruik, connectiviteit en integratie van de oplossing, single sign-on (SSO) en SLA's
  • Beleid en processen voor beveiliging, klanttoegang, applicatie-updates, backups en calamiteitenherstel

Download dit informatieve artikel om inzicht te krijgen in alle dimensies van het platform, zoals de onderliggende architectuur, gebruikerservaring, functionaliteit, integratie, gegevenstoegang, levering en support.