INDUSTRIE-SPECIFIEKE OPLOSSINGEN VAN UKG
Op maat gemaakt voor jouw bedrijf en jouw personeel

Het maakt niet uit waar je gevestigd bent, in welke sector je actief bent of wat jouw specialisatie is. Met onze wereldwijde oplossingen op het gebied van personeelsbeheer en HCM ondersteun en inspireer je al jouw werknemers — zodat zij zich productief, verbonden en tevreden voelen.

Industries We Serve
Industries We Serve - Distribution Callout
Distributie en 3PL

UKG helpt organisaties bij het automatiseren van foutgevoelige processen. Door arbeidskosten te koppelen aan orders wordt iedere euro die wordt uitgegeven verantwoord. Je kunt arbeid en vraag op elkaar afstemmen door geoptimaliseerde roosters en krijgt realtime inzicht in de status van orders, zodat je razendsnel personeel kunt op- of afschalen en levertijden kunt garanderen.

Industries We Serve - Manufacturing Callout
Productie

Meer dan 5500 fabrikanten wereldwijd zetten UKG in om geweldige werkervaringen voor hun werknemers mogelijk te maken, te profiteren van ongeëvenaarde bedrijfsinzichten en ruimte te bieden aan intelligente besluitvorming om bedrijfsresultaten te verbeteren.

Industries We Serve - Retail Callout
Retail, horeca en foodservice

Meer dan 1000 ondernemingen in de retail-, horeca- en foodservicesector benutten de oplossingen van UKG. Zo kunnen werknemers in de frontlinie het beste uit zichzelf halen, wordt compliance bewaakt, intelligente besluitvorming gestimuleerd en worden mobiele en self-service-mogelijkheden beschikbaar — dit alles om de resultaten voor de onderneming, werknemers én klanten te verbeteren.

Jouw betere toekomst begint vandaag

Ontdek hoe onze oplossingen volledig zijn toegespitst op jouw branche. Wij zorgen voor een verbeterde werkervaring, voor al jouw mensen.

Your better tomorrow starts today