Retail

Retail

Een verbeterde ervaring voor iedereen met retail HR software

Workforce Dimensions Solution Guide
UKG Dimensions Solution Guide
Doorbraken in technologie hebben invloed op bijna alle aspecten van ons leven. We zijn nu meer verbonden, we werken meer samen en zijn meer afhankelijk van informatie voor een beter inzicht en betere resultaten, meer dan ooit tevoren.
Jouw mensen zijn je belangrijkste concurrentievoordeel. Ontdek hoe wij je helpen jouw kosten te verlagen door grote talenten aan te trekken, in dienst te nemen en te behouden met personeelsplanning software voor de retail.

Waarom UKG voor retail HR?

Onze krachtige oplossingen op basis van kunstmatige intelligentie bieden meer grip, flexibiliteit, communicatiemogelijkheden en inzichten. Je werknemers gedijen — je klanten worden positief verrast.

 • Cloud operations icon

  Beveiligde HCM-cloudoplossingen

  Altijd en overal toegang tot jouw oplossingen op het gebied van personeelsbeheer, HR en HR Service Delivery. Jij profiteert van meer flexibiliteit en een verbeterde efficiëntie.

 • Calendar with People

  Voorspellingen op basis van kunstmatige intelligentie & slimme personeelsplanning

  Pas krachtige machine learning-processen toe om te komen tot betere voorspellingen op basis van de unieke drijfveren van jouw organisatie, zet de juiste mensen in op het juiste moment door slimme personeelsplanning en vergroot de zelfredzaamheid van jouw werknemers met self-service-mogelijkheden.

 • Mobile people icon

  Eenvoudig plannen en ombuigen

  Zet jouw mensen in hun kracht met informatie waarmee zij hun voortgang kunnen bijhouden, wijzigingen kunnen doorvoeren, zich snel kunnen aanpassen en hun eigen successen nauwkeurig kunnen meten.

Retail HR in actie

Verbeter jouw klantenservice en verhoog jouw productiviteit met oplossingen op maat.

Het leveren van uitzonderlijke klantenservice begint met het verkrijgen van de inzichten die je nodig hebt om jouw personeel te betrekken, naleving te garanderen, intelligente besluitvorming te stimuleren en betere resultaten te leveren.

Retail in Action 8 A.M.
Retail in Action 10 A.M.
Retail in Action 2 P.M.
Retail in Action 8 P.M.
Retail in Action 8 A.M.
Taken aanpakken

Jesse, een winkelmedewerker, ontvangt een melding op zijn tablet. Er is een wijziging in een komende productaanbieding. Hij verstuurt een hulpverzoek zodat het filiaal voldoende voorradig heeft.

8 uur 's ochtends

Jesse, een winkelmedewerker, ontvangt een melding op zijn tablet. Er is een wijziging in een komende productaanbieding. Hij verstuurt een hulpverzoek zodat het filiaal voldoende voorradig heeft.

Klantervaringen

Neem het niet zomaar van ons aan

Wolters Kluwer Logo

“Het was belangrijk voor ons om platforms te gebruiken die uitgebreid kunnen worden.”

Besparen op het uitvoeren van handmatige processen door middel van een HRSD platform dat HR helpt focussen op hun rol als consultants en mee blijft evolueren.

Lees meer
Lipari Logo

"Managers hebben nu een breder en dieper beeld van de gegevens"

Managers besparen 75% op de tijd voor het controleren en goedkeuren van afwezigheidsverzoeken en het administreren van aanwezigheid.

Lees meer
UKG Dimensions
UKG Dimensions
Wereldwijd personeelsbeheer voor grote organisaties

Ontdek onze op kunstmatige intelligentie gestoelde personeelsoplossingen met branche-ervaringen op maat — gebouwd op een intelligent platform dat je operationele inzichten biedt waarmee jouw personeel het beste uit zichzelf kan halen.

UKG Ready
UKG Ready
Flexibele, naadloze HR voor leanere teams

Benut de kracht van HR, talentenbeheer, salarisadministratie en urenregistratie vanuit één oplossing. Je levert een moderne, gepersonaliseerde ervaring die garant staat voor verbeterde efficiëntie en eenvoudigere compliance.

UKG HR Service Delivery
HR Service Delivery van UKG
Effectieve HR Service Delivery

We bieden je een betere manier om jouw personeel te ondersteunen bij hun werknemersverzoeken en belangrijke werk- en privéaangelegenheden. Met HR-digitalisering, procesautomatisering en inzichten in serviceniveaus.

Alles bekijken

Verwante inzichten

Alles bekijken
Jouw betere toekomst begint vandaag

Ontdek zelf hoe payroll- en HR-oplossingen jou op weg helpen bij het creëren van een betere employee experience.

Your better tomorrow starts today