Retail

Retail

Een verbeterde ervaring voor iedereen met retail HR software

Workforce Dimensions Solution Guide
Een Vierdelig Stappenplan voor Succes in de Retailsector
Innovatieve People Operations
Het is onmogelijk om klanten tevreden te stellen, en succesvol te zijn zonder een robuust, geïnformeerd en betrokken personeelsbestand. UKG biedt workforce management en HR-technologieën die retail- en horecabedrijven helpen om medewerkers en managers voorzien en geïnspireerd te houden om scherpe beslissingen te maken en hun beste werk te doen.

Waarom UKG voor retail HR?

Onze krachtige oplossingen op basis van kunstmatige intelligentie bieden meer grip, flexibiliteit, communicatiemogelijkheden en inzichten. Je werknemers gedijen — je klanten worden positief verrast.

 • Cloud operations icon

  Beveiligde HCM-cloudoplossingen

  Altijd en overal toegang tot jouw oplossingen op het gebied van personeelsbeheer, HR en HR Service Delivery. Jij profiteert van meer flexibiliteit en een verbeterde efficiëntie.

 • Calendar with People

  Voorspellingen op basis van kunstmatige intelligentie & slimme personeelsplanning

  Pas krachtige machine learning-processen toe om te komen tot betere voorspellingen op basis van de unieke drijfveren van jouw organisatie, zet de juiste mensen in op het juiste moment door slimme personeelsplanning en vergroot de zelfredzaamheid van jouw werknemers met self-service-mogelijkheden.

 • Mobile people icon

  Eenvoudig plannen en ombuigen

  Zet jouw mensen in hun kracht met informatie waarmee zij hun voortgang kunnen bijhouden, wijzigingen kunnen doorvoeren, zich snel kunnen aanpassen en hun eigen successen nauwkeurig kunnen meten.

Klantervaringen

Neem het niet zomaar van ons aan

Decathlon Logo

« Sneller, veiliger, en goedkoper met UKG »

Dankzij de tools van UKG heeft Decathlon de productiviteit en de medewerkerstevredenheid weten te verhogen, en de kosten voor het archiveren van bestanden met maar liefst 43% verlaagd.

Lees meer
UKG Pro Workforce Management
UKG Pro Workforce Management
Wereldwijd personeelsbeheer voor grote organisaties

Ontdek onze op kunstmatige intelligentie gestoelde personeelsoplossingen met branche-ervaringen op maat — gebouwd op een intelligent platform dat je operationele inzichten biedt waarmee jouw personeel het beste uit zichzelf kan halen.

UKG Ready
UKG Ready
Flexibele, naadloze HR voor leanere teams

Benut de kracht van HR, talentenbeheer, salarisadministratie en urenregistratie vanuit één oplossing. Je levert een moderne, gepersonaliseerde ervaring die garant staat voor verbeterde efficiëntie en eenvoudigere compliance.

UKG HR Service Delivery
HR Service Delivery van UKG
Effectieve HR Service Delivery

We bieden je een betere manier om jouw personeel te ondersteunen bij hun werknemersverzoeken en belangrijke werk- en privéaangelegenheden. Met HR-digitalisering, procesautomatisering en inzichten in serviceniveaus.

Jouw betere toekomst begint vandaag

Ontdek zelf hoe payroll- en HR-oplossingen jou op weg helpen bij het creëren van een betere employee experience.

Your better tomorrow starts today