Book icon
E-book

3 Megatrends en Voorspellingen Die HR in 2024 Zullen Vormgeven

Leer meer over de praktische stappen die je kunt nemen om vertrouwen en betrokkenheid onder je werknemers op te bouwen. En over de best practices voor het ontwikkelen en behouden van talent in een concurrerende arbeidsmarkt.

Required field

In nasleep van de pandemie is de wereld van werk flink veranderd. Wat ook geldt voor de verwachten en behoeften van werknemers. Hoe kan jij je aanpassen aan deze nieuwe realiteit, en de uitdagingen van de werkplek in 2024 en daarna? Hoe kan je vertrouwen, betrokkenheid en welzijn onder je personeel opbouwen? Hoe kan je de nieuwste technologie, data en AI inzetten voor een betere werknemerservaring en bedrijfsresultaten?

Download ons gratis eBook en ontdek de 3 Megatrends en voorspellingen voor de toekomst van HR in 2024 en daarna. Gebaseerd op de inzichten en onderzoeken van UKG-experts, thought leaders en sociale wetenschappers. Je ontdekt:

  • Hoe je de relatie tussen werknemer en werkgever herdefinieert en voldoet aan de behoeften van een multigenerationeel personeelsbestand
  • Hoe jij je organisatie kunt analyseren voor verborgen talent, en een cultuur van saamhorigheid en groei kunt creëren
  • Waarom initiatieven op het gebied van milieu, maatschappij en governance (ESG) organisaties een concurrentievoordeel geven, en hoe je deze kunt gebruiken om de aankomende EU-richtlijn voor duurzaamheidsrapportage (CSRD) voor te blijven

Mis deze kans niet om waardevolle kennis en begeleiding te krijgen van de 2024 UKG HR Megatrends and Workplace Predictions. Vul het formulier in en ontvang vandaag nog jouw exemplaar!