Employee Scheduling

PERSONEELSPLANNING

Laat jouw personeel profiteren van evenwichtige, flexibele roosters.

De nieuwe toekomst van werk – whitepaper
De nieuwe toekomst van werk
Download onze whitepaper en lees alles over vier essentiële succesfactoren en de stappen die uw organisatie moet zetten om succesvol te zijn in de nieuwe toekomst van werk.
Jouw werknemers verdienen een rooster dat voldoet aan hun werk-privé-behoeften. Tegelijkertijd wil je compliance- en veiligheidsvoorschriften kunnen beheren en hieraan voldoen. Met de software-oplossingen van UKG voor personeelsplanning krijg je het allebei voor elkaar. Dat is een evenwicht waar jouw personeel én jouw bedrijf van profiteren.

Waarom kiezen voor de personeelsplanning van UKG?

Met de oplossingen van UKG® voor personeelsplanning slaan jouw personeel en bedrijfsvoering de weg naar succes in. Je kunt slimme, data-gestuurde beslissingen nemen — niet alleen om jouw onderneming te voorzien van de juiste werknemers, maar ook om het juiste personeel op de juiste plek te zetten.

 • Settings icon

  Personeelsplanning eenvoudiger maken

  Razendsnel roosters doorgeven, risico's op het gebied van compliance en veiligheid beheren en een eerlijke en transparante planning verstrekken — tegelijkertijd de productiviteit verhogen, de betrokkenheid van uw werknemers vergroten, en uw arbeidskosten beheersen.

 • Document icon

  Stimuleer Werknemers

  Jouw werknemers profiteren van het gemak van een app voor personeelsplanning. Ze kunnen hun roosters in een handomdraai inzien, voorkeuren instellen voor hun werktijden, hun beschikbaarheid beheren, diensten met elkaar uitwisselen, om extra bezetting vragen, op de hoogte blijven van gewijzigde roosters, en nog veel meer.

 • Pay icon

  Intelligente personeelsbeslissingen maken

  Maak gebruik van de voorspellende mogelijkheden en inzichten van kunstmatige intelligentie. Je kunt jouw personeel succesvol stimuleren om jouw bedrijfsdoelen te bereiken door ervoor te zorgen dat er voldoende personeel beschikbaar is voor benodigde diensten. Je haalt het maximale uit jouw onderneming en voorkomt burn-outs bij jouw werknemers.

Klantervaringen

Neem het niet zomaar van ons aan

Wolters Kluwer Logo

“Het was belangrijk voor ons om platforms te gebruiken die uitgebreid kunnen worden.”

Besparen op het uitvoeren van handmatige processen door middel van een HRSD platform dat HR helpt focussen op hun rol als consultants en mee blijft evolueren.

Lees meer
London Energy Logo

"UKG geeft ons een compleet overzicht van de afwezigheidsgegevens en stelt ons in staat de productiviteit nauwkeurig te meten."

LondonEnergy profiteert met UKG van sterk verbeterde productiviteit en een compleet beeld van het personeelsbestand.

Lees meer
UKG Pro Workforce Management
UKG Pro Workforce Management
Wereldwijd personeelsbeheer voor grote organisaties

Ontdek onze op kunstmatige intelligentie gestoelde personeelsoplossingen met branche-ervaringen op maat — gebouwd op een intelligent platform dat je operationele inzichten biedt waarmee jouw personeel het beste uit zichzelf kan halen.

UKG Ready Suite
UKG Ready
Flexibele, naadloze HR voor leanere teams

Benut de kracht van HR, talentenbeheer, salarisadministratie en urenregistratie vanuit één oplossing. Je levert een moderne, gepersonaliseerde ervaring die garant staat voor verbeterde efficiëntie en eenvoudigere compliance.

UKG HR Service Delivery
HR Service Delivery van UKG
Effectieve HR Service Delivery

We bieden je een betere manier om jouw personeel te ondersteunen bij hun werknemersverzoeken en belangrijke werk- en privéaangelegenheden. Met HR-digitalisering, procesautomatisering en inzichten in serviceniveaus.

Jouw betere toekomst begint vandaag

Ontdek zelf hoe payroll- en HR-oplossingen jou op weg helpen bij het creëren van een betere employee experience.

Learn more about our award-winning culture