About UKG
About UKG
About UKG
About UKG
About UKG

Over ons

Bij UKG staat de mens centraal

Als een van 's werelds toonaangevende HCM-cloudbedrijven, voortgekomen uit een historische fusie, helpen we meer dan 80.000 organisaties in alle denkbare sectoren anticiperen op en zich aanpassen aan de behoeften van hun medewerkers, die uiteraard verder

We partner for life, building meaningful relationships with our customers

We bouwen duurzame partnerschappen en zinvolle relaties op met onze klanten

We streven naar een klantervaring als geen ander, terwijl we werken aan het leveren van uitzonderlijke waarde en, nog veel belangrijker, vertrouwen. We weten dat onze klanten op onze technologie vertrouwen in het ondersteunen van hun teams, hun unieke bedrijfsdoelstellingen en hun medewerkers, ook nog jaren na de eerste aanschaf van onze oplossingen. We weten ook dat technologie slechts zo goed kan zijn als de mensen achter die technologie.

A Recognized Leader of the Pack

Een erkende leider

UKG is een toonaangevende leverancier van oplossingen voor HR, HR-dienstverlening en personeelsbeheer voor alle mensen. Nog niet overtuigd? Wij zijn de enige ondernemingsleverancier die door alle belangrijke analisten en collegiale beoordelingssites als beste wordt aangewezen. Over de hele wereld worden wij erkend voor onze werkcultuur, innovatieve praktijken en inzet voor succes bij onze klanten.

Meet the UKG executives behind our award-winning workplace

Maak kennis met de UKG-leidinggevenden achter onze awardwinnende werkplek

Zij leiden en inspireren U Krewers over de hele wereld zodat zij innovatieve producten kunnen creëren en levenslange, betekenisvolle relaties met onze klanten kunnen opbouwen.

Een awardwinnende bedrijfscultuur vanwege onze medewerkers

Bij UKG staat de mens centraal in onze cultuur . Het zijn mensen die elkaar inspireren tot grootse daden, waardoor we beter voor elkaar, onze families, onze samenleving en onze klanten kunnen zorgen. Wij zijn er dan ook trots op dat we een awardwinnende bedrijfscultuur hebben gecreëerd, waardoor we ons elke dag opnieuw geïnspireerd voelen.

ONZE CULTUUR

Fortune America's Most Innovative Companies 2023
TIME World's Best Companies 2023 Badge
Environmental, Social, and Governance (ESG) at UKG

Milieu, Maatschappij en Bestuur (Environmental, Social, and Governance, ESG) bij UKG

Wij hebben de zorg voor onze medewerkers, klanten en onze communities hoog in het vaandel staan. Het doel van ons ESG-programma is het ondersteunen, coördineren en optimaliseren van de vele activiteiten die we ondernemen vanuit onze overtuigingen. Maar ook om op zoek te gaan naar kansen om onze verbintenissen uit te breiden en te versterken, en de positieve effecten die we realiseren aan te tonen door meetbare vooruitgang en tastbare resultaten.

A diverse and inclusive culture of belonging

Een diverse en inclusieve cultuur waarin saamhorigheid centraal staat

Ondernemingen slagen wanneer alle personen gerespecteerd worden, alle stemmen gehoord worden en alle medewerkers de nodige steun en middelen krijgen om zich als professional en als mens te ontplooien. Diversity, Equity, Inclusion & Belonging (DEI&B) bij UKG richt zich op het neerzetten van een inclusieve omgeving waarin verschillen worden gerespecteerd en onze innovatieve geest volop de ruimte krijgt om tot uiting te komen.

Experience awesome at work

Ervaar ook wat een geweldige werkplek doet

Wij streven ernaar om onze medewerkers een werkomgeving te bieden waarin ze alle tools en middelen ter beschikking hebben om met zelfvertrouwen en inspiratie te werk te gaan. Ontdek zelf hoe het is om bij UKG te werken en bekijk onze openstaande vacatures over de hele wereld.

Jouw betere toekomst begint vandaag

Ontdek zelf hoe HR- en payroll-oplossingen jou op weg helpen bij het creëren van een betere employee experience voor je personeel.

Your better tomorrow starts today