Samen zijn we beter

In ons brede partnerecosysteem zijn alle belangrijke zakelijke aspecten vertegenwoordigd. Het zorgt dat we aan de unieke behoeften van klanten kunnen voldoen door ze te verbinden met toonaangevende leveranciers over de hele wereld.

partners-technology
Technologie

Onze technologiepartners leveren via naadloze API-integraties geavanceerde functies en functionaliteit aan UKG®-oplossingen die processen automatiseren, handmatige fouten verminderen en innovatieve mogelijkheden bieden.

partners-services
Diensten

Onze partners in diensten, met inbegrip van de partners die gespecialiseerd zijn in advies en implementatie, zorgen voor succesvolle bedrijfsresultaten voor onze klanten vóór, tijdens en na de dag van livegang.

partners-resellers
Reseller

Onze resellerpartners fungeren als een verlengstuk van UKG. Ze verkopen, implementeren en ondersteunen onze oplossingen over de hele wereld en creëren zo betere, zinvollere werkervaringen voor iedereen.

partners-benefits
Secundaire arbeidsvoorwaarden

Onze partners op het gebied van secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals makelaars en verzekeraars, helpen klanten te evalueren hoe de UKG-suite met HR Service Delivery en HCM-oplossingen transformatieve bedrijfsresultaten kan opleveren. De secundaire arbeidsvoorwaarden sluiten naadloos aan op die van UKG.

partners-ukg-ready
Private Equity

Door onze relaties met private equity-firma's kunnen we met hun portefeuille bedrijven helpen met HR Service Delivery, HCM en personeelsbeheer, de investering van de firma ondersteunen en UKG positioneren als een strategische partner van hun bedrijven.

partners-ukg-dimensions
Wereldwijde adviesverlening

Met onze wereldwijde adviesrelaties kunnen klanten het beste leiderschap op het gebied van HRSD, HCM en personeelsbeheer inzetten en hun UKG-oplossingen zodanig optimaliseren dat ze zo mensgericht mogelijk kunnen werken.

WORD UKG PARTNER

Sluit je aan bij het UKG Partner Network

Laat je bedrijf groeien en vergroot je bereik.

Word Partner

partners_quote_sability

"Ons partnerschap is eigenlijk van onschatbare waarde. UKG is net zo begaan met ons succes als wij met dat van hen, wat zorgt voor een werksfeer waarin altijd gestreefd wordt naar het hoogste doel en naar uitmuntendheid. Het is de leukste samenwerking die ik ooit met een partner heb gehad!"

ERICA CARTER
Director, Marketing & Customer Success | Sability
partners_quote_hrsoft

"Het UKG-partnerprogramma is een succes voor partners en klanten. Als partner hebben we uit de eerste hand gezien hoe UKG partners in contact brengt met het UKG team in het veld - en met klanten - om meer bekendheid te bereiken. Deze samenwerking heeft geleid tot een mate van groei en succes die onze verwachtingen heeft overtroffen. Daarnaast heeft de samenwerking de klantervaring en het klantentraject voor veel werkgevers verbeterd."

EZRA SCHNEIER
Corporate Development Officer | HRSoft
UKG Pro Workforce Management
UKG Pro Workforce Management
Wereldwijd personeelsbeheer voor grote organisaties

Ontdek onze op kunstmatige intelligentie gestoelde personeelsoplossingen met branche-ervaringen op maat — gebouwd op een intelligent platform dat je operationele inzichten biedt waarmee jouw personeel het beste uit zichzelf kan halen.

UKG Ready
UKG Ready
Flexibele, naadloze HR voor leanere teams

Benut de kracht van HR, talentenbeheer, salarisadministratie en urenregistratie vanuit één oplossing. Je levert een moderne, gepersonaliseerde ervaring die garant staat voor verbeterde efficiëntie en eenvoudigere compliance.

UKG HR Service Delivery
HR Service Delivery van UKG
Effectieve HR Service Delivery

We bieden je een betere manier om jouw personeel te ondersteunen bij hun werknemersverzoeken en belangrijke werk- en privéaangelegenheden. Met HR-digitalisering, procesautomatisering en inzichten in serviceniveaus.

Sluit je aan bij het UKG Partner Network

Laat je bedrijf groeien en vergroot je bereik.

Learn more about our award-winning culture