We advance Life-work Technology™

Wij bevorderen Life-Work Technology™

Ervaar persoonlijk innovatie voor alle mensen met technologie-ervaringen die weten op welke manier leven en werken met elkaar verbonden zijn en zich daaraan aanpassen.

We Partner for Life

We bouwen duurzame partnerschappen op

Vertrouw op een levenslang partnerschap, opgebouwd uit betekenisvolle relaties met onze klanten, dat meebeweegt met jouw behoeften en prioriteiten om tot uitzonderlijke waarde te komen.

Chris Todd, President UKG

"Wij zetten ons in om onze klanten te helpen hun organisatie te optimaliseren met krachtige oplossingen die een positieve impact hebben op het leven van hun werknemers. Door duurzame relaties op te bouwen, helpen we onze klanten ook echt te realiseren wat er mogelijk is als ze investeren in hun mensen."

CHRIS TODD
Chief Executive Officer | UKG 

We voelen ons vereerd dat onze awardwinnende oplossingen veel mensen inspireren.

Een echt partnerschap begint bij jou - luisteren, meewerken en zorgen voor je eigen behoeften. Nog niet overtuigd? Onze resultaten spreken dan ook voor zich, zoals je kunt teruglezen in de klantenfeedback.

TrustRadius Top Rated 2023
Aron Ain

"UKG speelt in op de noodzaak van zinvolle interactie tussen technologie en mensen door middel van onze productinnovaties, maar ook door onze cultuur (‘Bij UKG staat de mens centraal’). We zijn er trots op dat we onze medewerkers en klanten altijd tot onze prioriteit hebben gemaakt, en dat we die visie terug laten komen in onze oplossingen."

Aron Ain
Uitvoerend voorzitter, raad van bestuur | UKG
Jouw betere toekomst begint vandaag

Ontdek zelf hoe payroll- en HR-oplossingen jou op weg helpen bij het creëren van een betere employee experience.

Learn more about our award-winning culture