UKG Bryte

INNOVATIE OP DE WERKPLEK

Laat je werkplek stralen met AI van UKG

Maak kennis met UKG Bryte

Voor visionaire leiders die een geweldige werkplek voor ogen hebben waar iedereen zich kan ontplooien, begint de reis met innovatieve technologie die is geïnspireerd op mensen. Technologie die je geen clichés presenteert, maar betekenisvolle inzichten met concrete vervolgstappen. Altijd binnen handbereik, zodat je de concurrentie steeds een stap vóór bent. Je wilt technologie die je adviseert bij het bouwen aan de werkplek waar je van droomt. En je mensen willen precies hetzelfde.

Dat is waar UKG Bryte™ om de hoek komt kijken. Voortbouwend op onze traditie van AI voor de werkplek, en op basis van je data, laat UKG Bryte zijn licht schijnen op de beste route voor je reis naar een geweldige werkplek. Bryte is AI aan het werk – ten behoeve van alle betrokkenen.

 

Generatieve AI en de medewerkerservaring

UKG Bryte is nauw verweven met onze suites UKG Pro Workforce Management™(het voormalige UKG Dimensions®) en UKG Ready® voor human capital management (HCM) en workforce management (WFM). Bryte is speciaal ontwikkeld om de dingen gemakkelijker te maken en bovendien betere resultaten voor iedereen te behalen. En het beste is dat je erop kunt vertrouwen dat alle gegevens van je mensen veilig zijn en alleen toegankelijk voor je eigen organisatie. Met de AI van UKG Bryte op de werkplek kun je alle gewenste resultaten behalen zonder afbreuk te doen aan de veiligheid of het welzijn van je mensen.

Steunend op tientallen jaren aan geanonimiseerde gegevens over mensen, werk en werkcultuur werkt UKG Bryte samen met je aan een gemakkelijke, zinvolle werkplekervaring. Het AI-systeem leert van de gegevens die je invoert om zichzelf voortdurend verder te ontwikkelen en te verbeteren als een vertrouwde sidekick voor je organisatie – en voor je mensen.

Vraag het aan Bryte AI

Ontdek waardevolle inzichten terwijl Bryte AI in een handomdraai antwoorden geeft op je vragen over de werkplek.

Inzichten voor medewerkers in de frontlinie

Houd je mensen in de frontlinie op de hoogte met inzichten in hun team, hun roosters en de gebeurtenissen op het werk.

Ontdek de AI-gestuurde HCM-oplossing die het best past bij de omvang en behoeften van je bedrijf
Jouw betere toekomst begint vandaag

Ontdek zelf hoe payroll- en HR-oplossingen jou op weg helpen bij het creëren van een betere employee experience.

Learn more about our award-winning culture