TOEGANKELIJKHEID VOOR UKG
Algemene ondersteuning van toegankelijkheidsnormen

UKG implementeert en hanteert toegankelijkheidsnormen op het gebied van webdesign en -content, zodat onze website voor zo veel mogelijk mensen functioneel en gebruiksvriendelijk is. Dit geldt ook voor onze website zoals deze wordt weergegeven op mobiele apparaten.

Supporting accessibility standards for all

Lees verder en kom meer te weten over onze normen en hoe wij ernaar streven toegankelijkheid te ondersteunen voor alle bezoekers van onze website.

Our Commitment to Inclusion

Inclusie staat bij ons voorop

Het motto van UKG is ‘Purpose is people™’. Wij zetten mensen centraal en dat geldt voor iedereen, ongeacht etnische identiteit, gender, nationaliteit en/of fysieke of geestelijke beperking. We streven ernaar toegankelijke ervaringen te bieden waardoor mensen zich willen verbinden aan onze producten, op een betekenisvolle manier. Obstakels die in de weg staan van toegankelijkheid proberen wij waar mogelijk te verwijderen en voorkomen en we doen er alles aan te voldoen aan de geldende vereisten op het gebied van toegankelijkheid — de Accessibility for Ontarians with Disabilities Act (AODA).

Waarom toegankelijkheid telt

Toegankelijkheid is een essentieel onderdeel van inclusiviteit. Bij het ontwerpen en maken van onze producten wegen we toegankelijkheid mee, zodat ze eenvoudiger in gebruik en voor iedereen te begrijpen zijn. Bekijk hier een transcript van deze video.

Hoe wij toegankelijkheid ondersteunen

UKG hanteert de volgende benadering bij het implementeren van toegankelijkheid in al onze producten.

Missie

Toegankelijkheid en inclusie opnemen in onze missieverklaring

Inkoop

Het integreren van toegankelijkheid in onze inkoopwerkwijzen

Leiderschap

Het aanwijzen van toegankelijkheidsleiders in alle lagen van onze organisatie

Training

Het verzorgen van doorlopende toegankelijkheidstraining voor onze werknemers

icon-support-person-1
Inclusie

Mensen met een beperking betrekken in onze processen met betrekking tot gebruikersonderzoek en ontwerp

chart-area-checkmark-new
Voortdurende verbeteringen

Doorlopend streven naar een verbetering van onze kantoren met als doel een inclusieve werkomgeving te ondersteunen

Conformance Status

Conformiteitsstatus

Om de digitale toegankelijkheid te kunnen borgen is een set richtlijnen voor toegankelijkheid van webcontent ontwikkeld. Deze richtlijnen zijn beschreven in de Web Content Accessibility Guidelines (WCAG) en bedoeld voor ontwerpers en ontwikkelaars. Het doel is de toegankelijkheid voor mensen met een beperking te verbeteren. In deze richtlijnen worden drie conformiteitsniveaus uiteengezet: Niveau A, Niveau AA en Niveau AAA. De producten van UKG voldoen deels aan Niveau AA van WCAG 2.1. Dit betekent dat sommige onderdelen van de webcontent niet volledig in overeenstemming zijn met de toegankelijkheidsnorm. We streven er voortdurend naar de toegankelijkheid van onze producten te verbeteren en we stellen jouw feedback zeer op prijs.

Careers at UKG

Werken bij UKG

Wij geloven dat diversiteit en inclusie zorgen voor inspiratie voor nieuwe en vernieuwende ideeën. Ons bedrijf neemt getalenteerde mensen aan die in een toegankelijke omgeving samenwerken om tot de beste resultaten te komen. Ben jij geïnteresseerd in een baan bij UKG? Bekijk onze Vacatures om meer te weten te komen over de mogelijkheden die voor u geschikt kunnen zijn. Onze medewerkers prestatiebeheer en loopbaanontwikkeling houden rekening met de toegankelijkheidsbehoeften van al onze werknemers.

Assistance with Applications to Work at UKG

Solliciteren bij UKG? Wij bieden ondersteuning.

Bij UKG streven we ernaar onze website toegankelijk te maken voor al onze werknemers, sollicitanten en partners. Heb je behoefte aan toegankelijkheids-ondersteuning of wil je weten waar en hoe je een sollicitatie of aanvraag het beste kunt indienen? Stuur een e-mailbericht naar [email protected] met jouw vraag of verzoek.

Richtlijnen en wetgeving omtrent toegankelijkheid

Blader door aanvullende informatiebronnen en kom meer te weten over richtlijnen en wetgeving op het gebied van toegankelijkheid om mensen met een beperking of chronische ziekte te ondersteunen.

Americans with Disabilities ACT (ADA)
Americans with Disabilities ACT (ADA)

Hier vind je aanvullende informatie over en technische ondersteuning m.b.t. de Americans with Disabilities Act, een federale Amerikaanse wet bedoeld om gehandicapte Amerikanen gelijke rechten te geven en om discriminatie van die groep tegen te gaan.

Meer informatie
Rehabilitation Act
Rehabilitation Act

Hier vind je aanvullende informatie over Section 508, een amendement bij de Rehabilitation Act of 1973, een Amerikaanse federale wet. Section 508 vereist dat federale overheidsinstanties van de VS werknemers en mensen met een handicap toegang geven tot elektronische informatie en technologie die vergelijkbaar is met toegang die beschikbaar is voor anderen. Instanties moeten ook rekening houden met toegankelijkheid bij de aanschaf of het gebruik van informatietechnologie.

Meer informatie
UKG Data Security

Conformiteitsrapporten over toegankelijkheid

Wij waarderen jouw feedback

Ervaar jij problemen met de toegankelijkheid van onze producten of de website van UKG? Neem dan contact met ons op via: [email protected].

Vanuit Canada kun je ook telefonisch contact met ons opnemen. Bel naar +1 800 432 1729, of stuur ons een brief: 144 Bloor St. West, Suite 400, Toronto, Ontario, M5S 1M4.