Biogen

“Overstappen van een papieren administratie naar een elektronische administratie was een schot in de roos. Het was precies wat we als bedrijf nodig hadden. De ene dag hadden we nog stapels papier in gebruik en de volgende dag was alles digitaal toegankelijk; de administratieve workload was gelijk een stuk minder.”

Elizabeth Abbot 
Director, People Systems 

Crossland Construction

"“De eigenaar van ons bedrijf denkt dat we in het eerste jaar met onze UKG-oplossing zeker 850.000 dollar hebben bespaard.” "

Colin Fisher 
IT Manager

Groupe Rocher

“Dankzij UKG kunnen alle administratieve taken die bij het werven en aannemen van nieuwe personeelsleden komen kijken binnen 15 minuten worden uitgevoerd. De Rocher Groep is nu ‘een veel modernere werkgever’.”

Daniel Gottselig 
Director, Compensation & Benefits/Integration HR Group​

Kemira

“Wij vonden de verschillende opties voor documentbeheer erg aantrekkelijk en dan vooral de mogelijkheid om de structuur op eenvoudige wijze aan lokale processen aan te passen. Hierdoor konden we onze workflows op lokaal niveau definiëren en aan de specifieke wensen van ieder HR-team voldoen.”

Mirka Janhonen 
Digital HR and Workplace Development

Lakeland

“Het is voor ons essentieel dat we de juiste mensen kunnen aantrekken en behouden, en dat zij optimaal kunnen presteren. De uitgebreide automatiserings- en selfservice-functies van de nieuwste oplossing van UKG levert ons enorm veel waarde op. Ik heb er alle vertrouwen in dat we alle vruchten kunnen plukken van het zeer geavanceerde workforce management-platform, dat de prestaties van onze mensen en de efficiëntie van onze processen zal optimaliseren.”

Gary Marshall 
Operations Director

Ornua

“Voorheen bewaarden we informatie en documenten op verschillende locaties, waardoor het niet altijd even makkelijk was om toegang tot dergelijke bestanden te krijgen en deze te updaten. Tegenwoordig weet iedereen dat alle documenten zich in het UKG-systeem bevinden, en dat ze te allen tijde volledig up-to-date zijn.”

Susan Mitchell 
Head of People Services

PP Control & Automation LTD

“De experts van UKG zijn zeer professioneel, vriendelijk, benaderbaar en geduldig tijdens de uitleg van de werking van het systeem. Als klant van UKG kan ik alleen maar zeggen dat ik hoop dat mijn werknemers en collega’s onze klanten net zo goed behandelen als UKG ons heeft behandeld.” 

Malcom Condon    
HR Peoples Partner​

Saint Gobain logo
SAINT-GOBAIN (PAM UK)

“UKG Ready heeft ons bedrijf veel voordelen opgeleverd. Zeker ook voor de financiële afdeling, omdat we nu vier dagen minder nodig hebben voor de maandelijkse salarisadministratie. Leidinggevenden kunnen meer verantwoordelijkheid op zich nemen bij het aansturen van hun medewerkers, waardoor het verzuim afneemt, de kosten voor overwerk dalen en onze mensen meer gemotiveerd zijn.”

Alan Such 
Financial Controller

Unilever

“Het was voorheen lastig om contact met onze HR-afdeling op te nemen. Wanneer ik de 3e (late) dienst draaide, moest ik thuis in mijn eigen tijd bellen of e-mails versturen om vragen aan het management te stellen. Met deze nieuwe tools krijg ik onmiddellijk en met slechts enkele klikken van de muis antwoord op al mijn vragen. Ik hoef alleen maar het internet op te gaan en kom direct in het UKG-systeem uit.”

Frederic Parizot 
Supply Chain Operator​

NGF logo
NFG

"Het bieden van een flexibele werkervaring is belangrijk voor NGF. Met complexe verschuivingspatronen, waaronder flex- en wisseldiensten en creditdagen, is UKG het eerste systeem dat in staat is de gegevens nauwkeurig vast te leggen. Dit heeft ons in staat gesteld om de ideale werknemerservaring te leveren, terwijl we managers het overzicht geven dat ze nodig hebben om de productie te optimaliseren."

Peter Lai
Continuous Improvement & 4IR Manager

EE LTD

“Vroeger waren onze filiaalmanagers iedere week twee of drie uur kwijt aan het handmatig samenstellen van werkroosters. Dankzij de automatische tools van UKG gaat dit nu binnen een kwartier.”

Jim Hale  
Resource & Planning Manager

Moss Bros.

“Dankzij UKG kunnen onze teams de tijds- en aanwezigheidsregistratie en het managen van winkelmedewerkers in eigen hand nemen, en inzichten verkrijgen waar ze voorheen alleen maar van konden dromen. Het feit dat UKG het meten en beheren van essentiële HR-metrics – zoals aanwezigheid en personeelsretentie – mogelijk maakt, is vanuit het oogpunt van HR een echte gamechanger voor onze huidige bedrijfsvoering.”

Lexi Barringer 
Senior HR Business Partner

Auchan

“UKG Pro Workforce Management is zeer flexibel en reageert vliegensvlug, wat essentieel is voor onze operationele korte- en langetermijnplanning. De combinatie van analytics, automatisering en optimalisering die de oplossing biedt resulteert in een ongekende organisationele flexibiliteit, en veel eenvoudigere bedrijfsprocessen.”

Olivier Fache 
Director of Organisation and Planning

Bouygues Telecom

“We hebben voor UKG gekozen omdat het bedrijf zo innovatief is. Dankzij de invoering van elektronische loonstrookjes en de mogelijkheid om documenten elektronisch te ondertekenen, zijn de levens van onze HR-professionals voorgoed veranderd. We gebruiken dan ook een stuk minder papier en we weten zeker dat onze gegevens volledig beveiligd zijn.”

Marc Grunenwald  
voormalig Shared Services Department Manager

Bureau Veritas logo
Bureau Veritas

“Dankzij UKG kunnen we ervoor zorgen dat onze personeelsadministratie volledig aan compliance voldoet, houden we veel meer tijd over om aan loopbaanontwikkeling te besteden en kunnen we talenten aantrekken om in onze huidige én toekomstige personeelsbehoefte te voorzien.”

Fernanda Ribeiro, 
HR VP​

CHRU de Nancy

“In vergelijking met het beheer van papieren documenten, verloopt het managen, versturen en bewaren van gedigitaliseerde bestanden een stuk makkelijker en veiliger. Dankzij de digitalisering is onze administratieve workload dan ook flink afgenomen, zijn onze teams veel productiever geworden en kunnen we onze medewerkers binnen een oogwenk en op eenvoudige wijze toegang tot hun documenten verlenen.”

Nadia Thomas 
HRIS Manager

Derwen College

“Met UKG Ready kunnen we de uitbetaling van verschillende salarissen voor specifieke functies personaliseren. Zo kan één enkele werknemer meerdere functies uitoefenen, en kunnen we hem of haar correct uitbetalen voor het geleverde werk. Dit is de enige oplossing op de markt die een dergelijke geavanceerde functionaliteit biedt.”

Natalie Bellis 
HR Director

Egis logo
Egis

“De oplossing van UKG is echt allesomvattend. Vanaf het moment dat een werknemer binnekomt tot het moment dat ze vertrekken, kunnen we met ze communiceren. Ze kunnen gemakkelijk alle informatie vinden die ze nodig hebben. Het platform is heel intuïtief, dus het is voor ons [de HR-teams] heel gemakkelijk te gebruiken en in te stellen. We hebben veel tijd bespaard op al onze processen.” 

Alexia Le Corre 
HR Team Leader

Groupama

“We hebben onze HR-documenten volledig gedigitaliseerd, en bieden onze medewerkers dan ook een eigen e-Vault en elektronische loonstrookjes.”

VIRGINIE LOUIS DIT PICARD, 
Project Coordinator

Les Ambassadeurs

“Het feit dat er constant updates en uitbreidingen binnen UKG Pro Workforce Management worden uitgevoerd spreekt ons erg aan. Tijdens de pandemie hebben we onze activiteiten een paar maanden moeten stilleggen, en we zijn sterker dan ooit teruggekomen met een geavanceerd systeem dat allerlei nieuwe features en innovatieve functionaliteiten biedt!”

Richard Callaghan 
HR Business Partner

London Energy

“UKG Pro Workforce Management heeft een transformatie teweeggebracht bij London Energy. De responsieve gebruikersinterface geeft medewerkers meer controle over de manier waarop ze willen werken, en de gepersonaliseerde gebruikerservaring geeft ze toegang tot alle informatie die ze nodig hebben. UKG is al jarenlang een vertrouwde partner. Doordat we met UKG Pro Workforce Management onze tijdrovende, routinematige taken kunnen automatiseren, houden we meer tijd over om een schone, groene toekomst te creëren voor onze gemeenschappen.”

Mark Beattie 
Head of Central Services

Mazars logo
Mazars

“De tijd die we aan het archiveren van documenten besteden is dankzij UKG gehalveerd, waardoor we tegenwoordig veel meer bestanden kunnen archiveren en er veel minder fouten worden gemaakt! Recruiters hoeven niet langer in een drop-down menu naar de juiste functietitel te zoeken, en de oplossing is zo accuraat dat ze slechts moeten bevestigen dat het door het systeem voorgestelde documentsoort hetgeen is waar ze naar op zoek zijn. Het mag dan ook duidelijk zijn dat onze employee experience sinds de invoering van de tool een stuk is verbeterd.”
Sandrine Vassal 
Head of Personal Services

Mentaur Group

“We zijn naar UKG Pro Workforce Management gemigreerd en hebben het implementatieproces als zeer positief ervaren. Het UKG Services team heeft uitstekend werk geleverd en nauw met ons samengewerkt om een goed begrip van onze bedrijfsvoering te krijgen.”

Mónica Melo 
Director

Natixis

“UKG heeft ons geholpen om ons Shared Service Center te transformeren. De invoering van dit platform heeft ons veel geld bespaard, en heeft daarnaast een aanzienlijke positieve impact op de werknemerstevredenheid gehad.”

JL Clamens 
Head of Administrative Management and Payroll

Onside Youth Zones

“Met de oplossingen van UKG verloopt het registreren en managen van aanwezigheid, afwezigheid en verzuim een stuk efficiënter, en onze huidige geautomatiseerde processen zijn dan ook een stuk robuuster dan de handmatige processen die we voorheen hanteerden. Afwezigheid wordt onmiddellijk gesignaleerd, dus de loonadministratie klopt altijd. Bovendien kunnen onze medewerkers eventuele afwezigheid op simpele wijze via de app doorgeven. Hierdoor zijn onze managers veel minder tijd kwijt aan tijds- en aanwezigheidsregistratie, en kunnen ze meer aandacht besteden aan de jongeren in onze doelgroep.”

Duncan Hall 
Systems Implementation Manager

Orleans Metropole
Orléans Métropole​

“Dankzij de digitalisering kunnen onze HR-professionals zichzelf veel beter als serviceverlener positioneren. Payroll en administratieve taken nemen veel tijd in beslag en voegen weinig waarde toe. In de toekomst zullen we dan ook meer nadruk op de loopbaanontwikkeling van ons personeel leggen, en hen volledig ondersteunen door trainingen te geven, functies te herwaarderen, personeel vanaf andere locaties te laten werken, etc. Onze onderneming creëert op deze manier een aanzienlijke meerwaarde en gaat ook nog eens een stuk strategischer te werk.”

Nicolas Lonvin, 
Head of HR​

Patrizia SE

“Een investering in een digitaal HR-systeem betaalt zich zeer snel uit. Dergelijke systemen creëren namelijk talloze nieuwe kansen en een aanzienlijke meerwaarde voor een wereldwijd actieve, snelgroeiende organisatie zoals PATRIZIA. We zijn dan ook erg blij dat we met UKG in zee zijn gegaan.”

Kornelia Mayr 
Associate Director HR

Sodexo LTD

“Momenteel werken meer dan 10.000 van onze Britse medewerkers met UKG in de cloud. We verwachten dat onze organisatie nog efficiënter zal worden, en dat onze investering zich nog meer zal uitbetalen wanneer al onze 30.000 werknemers in het Verenigd Koninkrijk en Ierland de overstap naar deze oplossing maken.”

Sue Prince 
UKG Solution Team Lead

TF1

“De oplossingen van UKG hebben onze bedrijfsvoering een stuk efficiënter gemaakt. Dankzij de digitalisering van HR-documenten en de mogelijkheid om contracten en ander papierwerk elektronisch te ondertekenen, hebben we onze processen kunnen stroomlijnen en vereenvoudigen. Daarnaast hebben we een gegarandeerde databeveiliging, wat met het oog op de steeds veranderende wetgeving erg geruststellend is.”

Fabrice Sericola 
former Director of HR Service Center​

Worldline

“UKG HR Service Delivery is een zeer solide oplossing, heeft een goede reputatie en levert uitstekende prestaties.”

Michael Oggenfuss 
Global Head HRIS and Employee Services​

The Assay Office
The Assay Office

“Sinds we UKG Ready gebruiken hebben we veel meer inzicht in het historische verzuim, waardoor we het ziekteverzuim binnen onze organisatie tot minder dan 2% hebben kunnen terugdringen. Ook de vakantiekalender is een geweldige tool, aangezien we per afdeling kunnen zien wie er op dezelfde dagen afwezig zullen zijn, en dus altijd een proactieve, geoptimaliseerde planning kunnen samenstellen.”

John Parry  
Finance Director

Greater Anglia

“UKG Pro Workforce Management is de enige oplossing die onze medewerkers de gebruikerservaring biedt waar ze behoefte aan hebben. We verwachten dat dit zich zal vertalen in een nog positievere ervaring voor onze klanten.”

Himesh Patel 
Head of IT Service Delivery

Howard Tenens Logistics

“De monitoringstechnologieën en rapporteringstools hebben onze organisatie een stuk efficiënter gemaakt. Nu we de nieuwe oplossing gebruiken zijn we veel beter voorbereid op eventuele onzekerheden.”

Sophie Berry 
Group CI & Efficiency Manager

Huuskes

“We werken al meer dan 20 jaar samen met Kronos, tegenwoordig UKG. Het werd ons duidelijk dat de applicatie toe was aan een upgrade naar de cloud. We hebben ook naar andere cloud systemen gekeken, maar het werd al snel duidelijk dat UKG nog altijd het best aansluit op onze behoeften.”

Martin Bakker 
HR Advisor

Mersey Rail

“De voordelen die UKG Pro Workforce Management ons biedt, hebben een geweldige impact op onze processen, waardoor onze mensen veel meer energie hebben en de klantervaring nog beter wordt. We hebben er alle vertrouwen in dat de samenwerking met UKG de ervaring voor iedereen nog verder zal verbeteren.”

Zoe Hand 
COO

Transavia

“80% van ons personeelsbestand is vluchtpersoneel, en is per definitie erg vaak aan boord van vliegtuigen te vinden. Gelukkig kunnen ze hun documenten vanaf elke locatie en op ieder gewenst moment ondertekenen. Ik geef dit interview niet vanaf ons kantoor, en toch kan ik op afstand documenten ondertekenen indien dat nodig is, wat vanuit het perspectief van HR natuurlijk ideaal is. Wij voldoen dan ook te allen tijde aan onze deadlines.”

Laetitia Joly 
Payroll Manager & Personnel Administration​

EDF

“Een nieuwe tool waarmee we op betekenisvolle wijze met onze werknemers kunnen communiceren. Hierdoor kunnen we ons bereik vergroten, en gaan we nu ook personeelsleden in Marseille, Lille, Parijs en Lyon managen.”​

Cindy Jospitre  
Contact Manager

engie

“We zetten tegenwoordig het UKG-platform in om de personeelsdossiers van alle afdelingen te centraliseren. We hebben het beheer van personeelsdossiers dan ook volledig geoptimaliseerd, en gebruiken één gecentraliseerde locatie om informatie op te vragen en in te zien.”

Audrey MASSIOT  
voormalig Performance Expert​

GRTgaz

“Het bieden van services die aan alle verwachtingen van onze werknemers zouden voldoen was voor ons de grootste uitdaging. We wilden onze operationele resultaten verbeteren om er zeker van te zijn dat de communicatie tussen personeel en de HR-afdeling snel en soepel zou verlopen.”​

Malik Kahil 
Application Operations Manager​