Embrace Your People and Performance

UKG People Operations

Voor een optimale employee experience en betere resultaten

Met alle ongekende sociale en economische uitdagingen die in het verschiet liggen, is het belangrijker dan ooit dat HR en Operations nieuwe manieren vinden om op effectieve wijze samen te werken. Alleen zo kunnen beide afdelingen namelijk zowel de productiviteit als het personeel centraal stellen.
UKG People Operations

UKG People Operations dicht de kloof tussen HR en Operations door één enkel toegangspunt te bieden voor alle systemen die dagelijks door je personeel worden gebruikt. Hierdoor worden je teams efficiënter, neemt de productiviteit toe, wordt compliancemanagement een stuk eenvoudiger en verbetert je employee experience aanzienlijk.

Dankzij on-demand toegangsverlening tot workforcemanagementsystemen, HR service delivery technologieën en HR-tools kunnen je managers en teams zich AANPASSEN aan nieuwe uitdagingen, hun processen en methoden AFSTEMMEN op de klantbehoeften, bedrijfsbehoeften en personeelsbehoeften, en zo een geweldige werkplek voor huidige en nieuwe talenten binnen je bedrijf CREËREN.

Analysts Report: Fosway 9-Grid Cloud HR™ September 2022
Analysts Report: Fosway 9-Grid Cloud HR™ September 2022

Download het rapport om te lezen hoe de tools van UKG zich volgens de Fosway Group meten met oplossingen van andere HR service delivery leveranciers, en ontdek waarom Fosway UKG People Operations in hun 9-Grid rapport als “toonaangevend product” bestempelt.

People Operations Product profile
Productprofiel: UKG People Operations

UKG People Operations biedt je managers en werknemers de tools en kennis die nodig zijn om aan de complexe, hedendaagse klantbehoeften en bedrijfsbehoeften te voldoen, en tegelijkertijd de employee experience te verbeteren.

Ontdek hoe UKG People Operations je bedrijf helpt bij het:

- AANPASSEN aan de werkplek van de toekomst, door het mogelijk te maken om processen snel en op eenvoudige wijze te realiseren en te updaten – terwijl er te allen tijde aan compliance wordt voldaan

- AFSTEMMEN op klantbehoeften, zakelijke doelstellingen en personeelsbehoeften, om talenten te behouden en al je bedrijfsdoelstellingen te behalen

- CREËREN van een cultuur waarin vertrouwen, inclusie en transparantie vooropstaan – waardoor jouw organisatie uitgroeit tot een populaire werkgever voor nieuwe talenten

Jouw betere toekomst begint vandaag

Ontdek zelf hoe HR- en payroll-oplossingen jou op weg helpen bij het creëren van een betere employee experience voor je personeel.

ready to chat