Distribution

Distributie

Neem beslissingen waar zowel je werknemers als nettoresultaat beter van worden.

Workforce Dimensions Solution Guide
UKG Pro Workforce Management Solution Guide
Doorbraken in technologie hebben invloed op bijna alle aspecten van ons leven. We zijn nu meer verbonden, we werken meer samen en zijn meer afhankelijk van informatie voor een beter inzicht en betere resultaten, meer dan ooit tevoren.
Je personeel vormt je belangrijkste concurrentievoordeel. Ervaar hoe je met onze oplossingen je werknemers kan helpen bij hun groei en ontwikkeling, zodat zij zich steeds beter kunnen aanpassen aan de veranderende behoeften binnen het bedrijf.

Waarom UKG voor Distributie?

Ontdek oplossingen die aansluiten bij de behoeften van de werkstromen binnen jouw organisatie, zodat jij personeel kunt aantrekken en behouden, kosten kunt beheersen, beter om kunt gaan met variabiliteit, en jouw medewerkers zich sterk en op hun plek voelen en gemotiveerd blijven.

 • cost-control

  Houd grip op personeelskosten

  Profiteer van realtime toegang tot operationele gegevens, zodat je de grootste uitdagingen omtrent je personeelsbezetting snel en doeltreffend kunt aanpakken.

 • Support person 2 icon

  Verbeter de werknemerservaring

  Beheer complexe roosters en verbeter de werknemerservaring met selfservice-tools om processen te automatiseren, zoals het ruilen van diensten en het indienen van verlofverzoeken.

 • chart-area-checkmark

  Bekijk realtime kengetallen & verbeter compliance

  Via handige dashboards bekijk je belangrijke bedrijfskengetallen. Daarmee verbeter je de roosterindelingen en kun je tegelijkertijd compliance bewaken zonder verstrikt te raken in de voortdurend veranderende regelgeving en vereisten binnen de branche en complexe interne beleidslijnen op het gebied van verloning en aanwezigheid.

KLANTERVARINGEN
Neem het niet zomaar van ons aan
Lipari Logo

"Managers hebben nu een breder en dieper beeld van de gegevens"

Managers besparen 75% op de tijd voor het controleren en goedkeuren van afwezigheidsverzoeken en het administreren van aanwezigheid.

Lees meer
UKG Pro Workforce Management
UKG Pro Workforce Management
Wereldwijd personeelsbeheer voor grote organisaties

Ontdek onze op kunstmatige intelligentie gestoelde personeelsoplossingen met branche-ervaringen op maat — gebouwd op een intelligent platform dat je operationele inzichten biedt waarmee jouw personeel het beste uit zichzelf kan halen.

UKG Ready
UKG Ready
Flexibele, naadloze HR voor leanere teams

Benut de kracht van HR, talentenbeheer, salarisadministratie en urenregistratie vanuit één oplossing. Je levert een moderne, gepersonaliseerde ervaring die garant staat voor verbeterde efficiëntie en eenvoudigere compliance.

UKG HR Service Delivery
HR Service Delivery van UKG
Effectieve HR Service Delivery

We bieden je een betere manier om jouw personeel te ondersteunen bij hun werknemersverzoeken en belangrijke werk- en privéaangelegenheden. Met HR-digitalisering, procesautomatisering en inzichten in serviceniveaus.

Jouw betere toekomst begint vandaag

Ontdek zelf hoe payroll- en HR-oplossingen jou op weg helpen bij het creëren van een betere employee experience.

Your better tomorrow starts today