Compliance

Compliance

Een agile benadering van reglementaire wijzigingen

El Nuevo Futuro del Trabajo
De nieuwe toekomst van werk
Maak kennis met de vier kritische succesfactoren voor de nieuwe toekomst van werk en ontdek welke concrete stappen bedrijven kunnen zetten om hun mensen beter te ondersteunen en de prestaties te optimaliseren.
Compliance vereist een proactieve strategie. Zo houd je snel veranderende wetgeving bij. Wij proberen risico's zoveel mogelijk te beperken. Dit doen wij door je te helpen flexibel te blijven, processen te automatiseren en te anticiperen op trends voordat ze ontstaan.

Waarom UKG voor compliance?

Transformeer reglementaire vereisten in concurrerende voordelen die alle partijen ondersteuning bieden.

 • Compliance-processen stroomlijnen

  Leg de benodigde normen vast voor lonen, werktijden en HR-voorschriften, zodat ze aansluiten bij de regels en berekeningen die worden beheerd vanuit jouw oplossing — op deze manier kan je handmatig werk en het risico van non-compliance tot een minimum beperken.

 • Document check shield icon

  Houdt gelijke tred met nieuwe normen

  Omdat deskundigen van UKG regelmatig metingen uitvoeren en de beschikbare oplossingen voortdurend bijwerken, kunt u sneller handelen op basis van de nieuwste wijzigingen op het gebied van arbeidsrecht — zowel lokaal als wereldwijd.

 • Compliance Superstar

  Verbinden met compliance

  Bekijk de nieuwste aanbevolen werkwijzen op het gebied van diversiteit, gelijkwaardigheid, inclusiviteit, saamhorigheid, bedrijfscultuur en werkgeversimago; vanuit dezelfde plek als waar u reglementaire labor compliance beheert. Zo ontwikkelt u beleid dat beter is voorbereid op de toekomst.

Klantervaringen

Neem het niet zomaar van ons aan

London Energy Logo

"UKG geeft ons een compleet overzicht van de afwezigheidsgegevens en stelt ons in staat de productiviteit nauwkeurig te meten."

LondonEnergy profiteert met UKG van sterk verbeterde productiviteit en een compleet beeld van het personeelsbestand.

Lees meer
Wolters Kluwer Logo

“Het was belangrijk voor ons om platforms te gebruiken die uitgebreid kunnen worden.”

Besparen op het uitvoeren van handmatige processen door middel van een HRSD platform dat HR helpt focussen op hun rol als consultants en mee blijft evolueren.

Lees meer
UKG Pro Workforce Management
UKG Pro Workforce Management
Wereldwijd personeelsbeheer voor grote organisaties

Ontdek onze op kunstmatige intelligentie gestoelde personeelsoplossingen met branche-ervaringen op maat — gebouwd op een intelligent platform dat je operationele inzichten biedt waarmee jouw personeel het beste uit zichzelf kan halen.

UKG Ready Suite
UKG Ready
Flexibele, naadloze HR voor leanere teams

Benut de kracht van HR, talentenbeheer, salarisadministratie en urenregistratie vanuit één oplossing. Je levert een moderne, gepersonaliseerde ervaring die garant staat voor verbeterde efficiëntie en eenvoudigere compliance.

UKG HR Service Delivery
HR Service Delivery van UKG
Effectieve HR Service Delivery

We bieden je een betere manier om jouw personeel te ondersteunen bij hun werknemersverzoeken en belangrijke werk- en privéaangelegenheden. Met HR-digitalisering, procesautomatisering en inzichten in serviceniveaus.

Jouw betere toekomst begint vandaag

Ontdek zelf hoe payroll- en HR-oplossingen jou op weg helpen bij het creëren van een betere employee experience.

Learn more about our award-winning culture